Al die flauwe moppen over homo’s en apenpokken

Ooit werd onze planeet geregeerd door apen, die even intelligent en ontwikkeld waren als wij, en waarschijnlijk is dit voor sommige onder de mensheid nog steeds het geval…

Maar op een dag werden ze omvergeworpen door ons, de mensen. De apen zijn deze vernedering nooit vergeten, en nu hebben ze een virus vrijgelaten dat apenpokken veroorzaakt – een ziekte die lijkt op pokken, maar meestal minder ernstig is, althans zo wouden ze ons toch wijsmaken.

Nu bleek dat het apenpokkenvirus zeer besmettelijk was en mensen die kerngezond waren van de ene op de andere dag voor dood achterlieten.

De apen waren van plan dit virus te gebruiken om de planeet opnieuw over te nemen! Kunnen we ze op tijd stoppen?

De planeet was in gevaar. Overal waren apen, en ze richtten verwoestingen aan door de holebigemeenschap zwart te maken.

De mensen raakten in paniek … Het apenpokkenvirus was zeer besmettelijk en kon mensen doden. De apen gebruikten dit virus om de planeet over te nemen! We moesten ze stoppen!

Dit was al de tweede keer dat ze met een pandemie de mensheid probeerden uitroeien. In 2019 had de boosaardige Trumpaap nog een virus gepland in Wuhan en alles op de Chinezen gestoken.

We bedachten een plan. We zouden een vaccin maken voor het apenpokkenvirus. Dan zouden we de wereld in gaan en zoveel mogelijk mensen vaccineren. Als genoeg mensen ingeënt waren, konden we voorkomen dat de apen de planeet zouden overnemen!

We werkten dag en nacht om het vaccin te maken, althans de Chinezen dan toch, de rest van de wereld was aan het wachten op hen. Eindelijk waren we er klaar voor. We begonnen mensen over de hele wereld in te enten. 

We hadden veel succes. We kregen het Witte Huis aan onze kant, het Pentagon aan onze kant, we werden gezien als een held. Het medicijn werkte en we hadden de geweldige kinderen in Chinese fabrieken beschermd tegen het kwade. Toen was het allemaal voorbij… voor een tijdje.”

De apen waren woedend, en vooral de lelijke Opperaap Putin…

Ze wilden niet gestopt worden! Ze probeerden ons te stoppen, maar we waren te sterk. We gingen door met het vaccineren van mensen en uiteindelijk slaagden we erin genoeg mensen te vaccineren om de apen te stoppen met het overnemen van de planeet!

We hadden de planeet gered! Maar we wisten dat dit niet het einde was. De apen zouden terugkomen, en de volgende keer zouden ze kunnen slagen. We moesten voorbereid zijn. We moesten waakzaam zijn. We moesten klaar zijn om ze weer te verslaan, wat er ook voor nodig was!

We moeten een manier vinden om het virus te stoppen voordat het ons allemaal vernietigt. Het lot van het menselijk ras staat op het spel…

Daarom besloten we als mensheid alle fossiele brandstoffen te gebruiken als energiebron, om op die manier de planeet om zeep te helpen, en dus de apen voor eens en voor altijd kapot te maken.

Laat in die tussentijd je business maar wel floreren. Voor je het weet is het voorbij met de hoogtijdagen. Het is maar goed dat het tegenwoordig helemaal niet meer nodig is om langlopende huurcontracten vast te zitten. Werken kan je tegenwoordig overal.

Heb je dan toch een keer een kantoor nodig om te werken, een spreekkamer, een coachkamer of misschien wel een behandelkamer. Dan gebruik je die toch gewoon per uur, per dagdeel of per dag. Tot 24 uur vooraf te annuleren zonder kosten en altijd ruim voldoende aanbod. Een dat tegen een prijs waar je niet voor kan gaan huren.

Bekijk het volledige aanbod van flexwerk kantoren en boek direct online je de ruimte die bij jou past via https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/flexruimtes-reserveren/ 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you
Chief Flexwork Officer 😉

Submit your comment

Post Comment