Executive kantoorruimte Antwerpen

Met ADD Executive een eigen kantoor én appartement in Antwerpen

Met ADD Executive heb je je buitenlandse vestiging ineens goed geregeld. Je maakt gebruik van een van onze prestigieuze appartementen waar je niet alleen je bedrijf kunt vestigen maar je ook kan werken en verblijven. Je bereikbaarheid is geregeld in de lokale taal en dat allemaal voor 1 vaste prijs van € 500,- per maand (excl. btw)

  • Vestigings- en postadres in Antwerpen
  • Telefoon aanname namens jouw bedrijf (Mogelijkheid in Vlaams en Frans)
  • Lokaal telefoonnummer
  • Postverwerking
  • 40 vergaderuren per jaar in de ADD Executive kantoorruimte
  • 5 overnachtingen per jaar
  • Advies over Belgische regels en wetgevingen op het gebied van fiscaliteit juridische zaken en andere lokale zaken en regels die je echt moet weten

 

Over ADD Executive Kantoorruimte

Met ADD Executive krijg je toegang tot een exclusieve en professionele manier van het vestigen van je eigen bedrijf in het buitenland. Met het ADD Executive concept heb je niet alleen een vestigingsadres van jouw bedrijf in het buitenland. Je bedrijf is gevestigd in een van onze prestigieuze appartementen waar je tevens kunt werken en verblijven. Zo regel jij je eigen kantoorruimte in de lokale taal met mogelijkheid tot overnachten en verblijven. En dat allemaal voor 1 vaste prijs.

Wij hebben met ADD Executive wonen en werken in 1 concept geïntegreerd. Met ons executive adres is jouw bedrijf professioneel gevestigd en jij hoeft alleen aanwezig te zijn wanneer je afspraken hebt. Binnen het ADD Executive concept kan je 5 nachten per jaar verblijven en heb je 40 werkuren in het prestigieuze appartementen tot je beschikking. Zowel de werkuren als de overnachtingen dien je van te voren vast te leggen.

Binnen het ADD Executive concept ontvangen wij de post voor je bedrijf. Wij digitaliseren jouw post of zullen dit doorsturen zodat je geen (belangrijke) post mist. Met het lokale telefoonnummer dat je van ons krijgt is je uitstraling helemaal compleet en we nemen je inkomende gesprekken zelfs nog aan in de lokale taal ook. In Antwerpen kunnen wij je telefoon in het Frans en Vlaams aannemen. Zo is jouw bedrijf klaar voor ondernemen in België.

Daarnaast hebben we lokaal voor je bedrijven geselecteerd die je kunnen helpen om je business in het land waar jij wil starten. Kortom met ADD Executive kan jou buitenlandse vestiging niet meer stuk.

Executive kantoorruimte Antwerpen € 500,- per maand

Korte Klarenstraat 2

2000 Antwerpen

T: 0032 3 555 97 78

antwerpen@addmail.pro