Vaste kantoorruimte Tilburg

Jouw kantoor gevestigd in een monumentaal pand in Tilburg?

Tilburg heeft een levendig ondernemerscentrum. Dit is ook één van de redenen dat veel ondernemers op zoek zijn naar een vaste kantoorruimte in Tilburg. Hierbij is het altijd een uitdaging om een kantoorpand te vinden waarbij een uitstekende parkeergelegenheid is én een pand die een authentieke uitstraling heeft. ADD Business Point heeft aan de Spoorlaan in Tilburg een monumentaal pand waar je jezelf als bedrijf kunt vestigen. Hierbij kan je kiezen tussen de optie van een vestigingsadres, echter bieden wij ook de optie om één van onze andere vier vaste kantoorruimtes in Tilburg voor vast te huren.

Een zakelijk en professioneel adres én kantoorpand in Tilburg: voor veel ondernemers de oplossing

Op de begane grond zijn verschillende soorten flexibele kamers per uur, per dag of per dagdeel beschikbaar. In het ADD Business Point in Tilburg hebben we spreekkamers, werkplekken, coachkamers, behandelkamers en therapiekamers. Op de eerste verdieping zijn ruimte die voor langere tijd beschikbaar zijn. Er is bij dit kantoorpand een uitstekende parkeergelegenheid wat deze locatie in Tilburg als een gewilde locatie maakt.

Flexibel huren van extra ruimte behoort tot de mogelijkheden

Wanneer je één kantoorruimte huurt, kan soms de wens ontstaan voor een extra ruimte. Denk aan een presentatie die je geeft aan klanten of personeel, waarbij ander personeel gewoon door kan werken. De unieke combinatie van de flexibele werkruimtes met de vaste kantoorruimtes in Tilburg, zorgen dat je als bedrijf deze ruimte tot je beschikking hebt indien nodig. Het voordeel? Je betaalt niet voor een ruimte die je niet gebruikt en je betaalt de flexruimtes per uur wanneer je deze nodig hebt.

Op zoek naar een vaste kantoorruimte in Tilburg?

Ben jij op zoek naar een professionele vaste kantoorruimte in het centrum van Tilburg? Neem dan snel contact op met ons voor een vrijblijvende offerte. Want voor de vaste kantoorruimtes in Tilburg geldt: Wie het eerst komt…  Bel daarom vandaag nog naar: 013-7440148 en vraag naar de mogelijkheden vaste kantoorruimte Tilburg. Meer interesse in een vestigingsadres en lagere maandkosten? Bekijk de opties van een virtueel kantoor in Tilburg!

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point
T: 013-7440148
Spoorlaan 334
5038 CC Tilburg
tilburg@addmail.pro

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 8m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt