Postadres Haarlem

Zakelijk postadres in Haarlem met ADD Business Point

ADD Business Point heeft voor jou de mogelijkheid om gebruik te maken van een zakelijk postadres in Haarlem. Met een zakelijk postadres in Haarlem van ADD wordt jouw post op een fysiek adres ontvangen door ons personeel.  Het voordeel is dat op jouw zakelijke postadres ook kantoorruimtes per uur, dagdeel of dag te huur zijn. Jij kunt dus flexibel en gemakkelijk ruimtes reserveren om jouw klanten te ontvangen op jouw postadres. Alles voor een professioneel en representatief kantoor van jouw bedrijf. Dit zakelijke adres geeft een gezicht aan jouw bedrijf. Wij hechten veel waarde aan flexibiliteit en betaalbaarheid. Bij ons zit je dan ook niet vast aan langlopende contracten, maar je kunt per maand je contracten opzeggen of juist opschalen. Wat voor jouw bedrijf ook van toepassing is, flexibel ondernemen in Haarlem start bij ADD Business Point.

Een voordelig zakelijk postadres in Haarlem

Wie ken het fenomeen postbus niet. Echter is een eigen postbus vaak erg prijzig. Wil jij toch graag een professioneel en zakelijk postadres? Kies dan voor een postadres in Haarlem van ADD Business Point. Ben jij een ondernemer die graag wil laten zien dat je landelijk kunt opereren? Of heb je recentelijk een vestiging in Haarlem moeten sluiten maar wil je wel post blijven ontvangen? Dan is een zakelijk postadres in Haarlem van ADD Business Point iets voor jou. Onze vakkundige medewerkers denken graag met je mee en ontlasten jou graag en maken tegen lage vergoedingen een zakelijk postadres voor jouw bedrijf aan.

Ook blijkt voor veel ZZP’ers een zakelijk postadres in Haarlem een uitkomst te zijn. Ideaal om werk en privé (post) gescheiden te houden. Wij zorgen dat jij altijd bij je post kunt. Liever je post digitaal en in een beveiligd document management systeem? Dat kunnen wij uiteraard voor je regelen. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar specifieke poststukken en heb jij altijd en overal toegang tot je post. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

ADD Business Point Haarlem – Meer dan postadres mogelijkheden.

Naast het aanvragen van een postadres, kan je voor meer diensten terecht bij ADD Business Point in Haarlem. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het huren van kantoorruimtes op uurbasis, dagdeelbasis of per dag
 • Telefoonbeantwoording in Haarlem
 • Service Kantoor en vestigingsadressen
 • Receptiedienst
 • Outsourcing

Vraag naar de mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de zakelijke oplossingen van ADD Business Point? Neem dan contact op door te bellen naar: 023 2201235 en vraag naar de mogelijkheden van een zakelijk postadres in Haarlem.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Haarlem
T: 023 2201235
Schipholweg 1
2034 LS Haarlem
haarlem@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 20m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht