Postadres Roermond

Op zoek naar een postadres in Roermond?

Ben jij op zoek naar een professioneel en zakelijk postadres in Roermond? Het liefst een professioneel en zakelijk postadres waar je naast post ook pakketjes tot 30kg kunt ontvangen? Dan ben je bij ADD Business Point Roermond aan het juiste adres. Met een zakelijk postadres in Roermond van ADD wordt jouw post op een fysiek adres ontvangen. Een fysiek adres waar je zelfs flexwerkruimtes kunt huren. Alles voor een professioneel en representatief kantoor van jouw bedrijf. Dit zakelijke adres in Roermond geeft een professioneel gezicht aan jouw bedrijf. Bijkomend voordeel is dat wij ook pakketjes voor je kunnen ontvangen. Zo kan jij je richten op jouw onderneming. Indien nodig kan je zelfs flexruimtes huren per uur, dagdeel of dag voor het professioneel ontvangen van jouw klanten op jouw zakelijke postadres in Roermond. Flexibiliteit en betaalbaarheid vinden wij erg belangrijk. Bij ons zit je dan ook niet vast aan langlopende contracten, maar je kunt per maand je contracten opzeggen of juist opschalen. Wat voor jouw bedrijf ook van toepassing is, flexibel ondernemen in Roermond doe je bij ADD Business Point.

Een zakelijk postadres in Roermond

Ben jij een ondernemer die graag wil laten zien dat je landelijk kunt opereren? Zonder dat je overal eigen kantoren wilt openen? Of heb je recentelijk een vestiging in Roerond moeten sluiten maar wil je wel post blijven ontvangen? Dan is een zakelijk postadres in Roermond van ADD Business Point iets voor jou. Onze vakkundige medewerkers denken graag met je mee en ontlasten jou graag en maken tegen lage vergoedingen een zakelijk postadres voor jouw bedrijf aan.

Voor veel ZZP’ers en kleine ondernemers is een zakelijk postadres in Roermond een uitkomst te zijn. Ideaal om werk en privé (post) gescheiden te houden. Wij zorgen dat jij altijd bij je post kunt. Liever je post digitaal en in een document management systeem? Dat kunnen wij uiteraard voor je regelen. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar specifieke poststukken en heb jij altijd je post inzichtelijk. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Uitgebreide dienstverlening in Roermond voor ontzorging op maat.

Naast het aanvragen van een postadres, kan je voor meer diensten terecht bij ADD Business Point in Roermond. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het huren van kantoorruimtes op uurbasis
 • Telefoonbeantwoording in Roermond
 • Het huren van beamers, whiteboards en presentatie apparatuur
 • Catering
 • Service Kantoor en vestigingsadressen
 • Receptiedienst
 • Outsourcing

Vraag naar de mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de zakelijke oplossingen van ADD Business Point? Neem dan contact op door te bellen naar: 0475 820 375 en vraag naar de mogelijkheden van een zakelijk postadres in Roermond.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Roermond
T: 0475 820 375
Kapellerpoort 1
6041 HZ Roermond
roermond@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 20m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht