ADD zorgt voor de persoonlijke touch

Service als persoonlijke touch van ADD Business Point

Waar met ondernemen via het internet steeds meer mogelijk is om zelf te doen, ontstaat er een beweging waarbij klanten, consumenten en bedrijven juist graag service willen ervaren. Natuurlijk is het fijn en gemakkelijk wanneer je 24/7 online een ruimte kunt reserveren en dat je binnen 1 minuut een gratis en vrijblijvende offerte in de mail hebt. Maar als ADD Business Point kiezen we bewust niet alleen voor online gemak. Bij ons staan jouw vraagstukken en problemen voorop. Daarom hebben al onze klanten contact met Florentijn van den Bos. Florentijn van den Bos is de Sales Verantwoordelijke bij ADD Nederland en doet er alles aan om jou van dienst te zijn en jou te helpen met het oplossen van jouw vraagstuk.

Service en flexibiliteit staat voorop

In de wereld met snel veranderende technologie wordt service vaak bijzaak. Maar niet bij ADD Business Point. Bij ons staat service net als flexibiliteit en betaalbaarheid voorop. Service waarmee wij jou kunnen helpen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Juist de combinatie van de service gerichtheid met de mogelijkheid zelf online e.e.a. te regelen maakt onze dienstverlening uniek.

Direct contact met Reind Boone – jouw servicegerichte contactpersoon

Florentijn van den Bos is jouw vaste aanspreekpunt en hij kent jouw vraagstukken en jouw behoeftes. Wanneer je liever niet zelf iets wilt regelen kan hij jou ontzorgen. Lijkt het jou ook wat om flexibel en voordelig te ondernemen met alle voordelen van een servicegerichte organisatie? Neem dan zeker gratis en vrijblijvend contact op met Florentijn van den Bos door een mail te sturen naar info@addmail.pro of hem te bellen op 088 799 1100. Uiteraard kan je ook online een offerte aanvragen. Florentijn zal dan spoedig contact met je opnemen.