Telefoondienst Haarlem

Telefoonbeantwoording en zakelijke telefoondienst in Haarlem

De zakelijke telefoondienst in Haarlem van ADD Business Point biedt vele voordelen voor jou als ondernemer. Jij kan bijvoorbeeld de wens hebben om altijd een telefoonbeantwoording te hebben, ook als jij niet bereikbaar bent. Echter kan het erg duur zijn om persooneel aan te nemen en dan zit je alsnog met een uitdaging bij ziekte en vakanties. Met de zakelijke telefoondienst in Haarlem van ADD Business Point wordt jouw telefoon altijd professioneel en volgens script beantwoord. Hierdoor ben jij te allen tijde telefonisch bereikbaar voor klanten, opdrachtgevers en relaties. Door deze uitstekende bereikbaarheid hoef jij nooit meer een klus of opdracht te missen. ADD Business Point regelt graag een professionele telefoondienst in Haarlem voor jouw bedrijf. Wij zijn sterk in maatwerk oplossingen en komen met een zakelijke dienstverlening waar jij als ondernemer veel baat bij zult hebben. Wij hechten veel waarde aan flexibiliteit en betaalbaarheid. Daarom zijn onze diensten niet verbonden aan langlopende contracten, maar is onze telefoondienst maandelijks opzegbaar. Ook kan je ervoor kiezen om alleen in drukke periodes of tijdens vakantieperiodes gebruik te maken van onze telefoondienst.

Professionele telefoondienst in Haarlem

Ieder bedrijf is verschillend, dit maakt een telefoondienst altijd een maatwerkoplossing. Wij brengen daarom samen met jou in kaart wat jouw wensen zijn met betrekking tot een telefoondienst. Welke uitstraling wil jij nastreven? Formeel of liever informeel? Maar ook welke informatie moeten onze telefonisten weten om antwoord op vragen te kunnen geven. Bij het inrichten van de telefoondienst en het maken van jouw telefoonscript houden wij altijd rekening met jouw bedrijf, jouw diensten en jouw wensen. Onze medewerkers in Haarlem zijn communicatief vaardig, klantvriendelijk, helder en professioneel getraind om jouw klanten uitstekend te woord te staan. Liever zelf eerst de telefoon opnemen en alleen achtervang als jij niet kunt beantwoorden? Wij bieden ook de mogelijkheid om telefoontjes door te schakelen naar onze telefoondienst als je zelf niet in de gelegenheid bent je telefoon te beantwoorden. Alles stemmen wij van te voren met jou af. Zo weet jij zeker dat jouw zakelijke telefoondienst in Haarlem geheel naar wens is ingericht!

Bereikbaarheid, discreet en professioneel

Overweeg jij je telefoontjes in Haarlem onder te brengen bij de zakelijke telefoondienst van ADD Business Point? Verstandig! Hierdoor krijg jij tijd, vrijheid en energie om je te blijven richten op jouw corebusiness en passie. Het zorgt onder andere voor:

 • 24/7 Bereikbaarheid
 • Duidelijke en discrete telefoonnotities
 • Bereikbaar op een regionaal of (inter)nationaal nummer
 • Speciale app voor automatisch doorschakelen
 • Professionele telefoonbeantwoording

Meer informatie?

Meer weten over onze dienstverlening op dit gebied? Neem dan contact met ons op door een bericht achter te laten via het online contactformulier of door te bellen op telefoonnummer 023 2201235. Wij regelen graag jouw telefoondienst in Haarlem voor jouw bedrijf tegen scherpe prijzen.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Haarlem
T: 023 2201235
Schipholweg 1
2034 LS Haarlem
haarlem@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps


  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht