Uitrol informatiezuilen postbussen

Vandaag gaat het dan toch echt gebeuren. 

Alle locaties met brievenbussen krijgen een informatiezuil met de namen op alfabetische volgorde en het nummer van de postbus er achter.

Deze innovatie gaat een hoop tijd opleveren voor iedereen.

Onze mensen kunnen bij het sorteren van de post veel sneller werken omdat ze niet steeds bij ieder poststuk de brievenbus van boven naar beneden moeten doorlopen.

Hierdoor wordt de foutmarge ook kleiner.

Het aanmaken van een nieuwe postbus kost geen tijd meer. Door de directe koppeling met onze software wordt een postbus automatische op het scherm vermeld.

En het allerbelangrijkste is dat jij realtime kunt wisselen tussen verschillende soorten post verwerking.

Dit kan je nu al inregelen via MyADD.

Stel je vertrekt voor de komende maanden naar Kiribati.

Dit is een goed idee want hier hebben ze geen Corona!

Republiek Kiribati is een eilanden republiek in Oceanië en onderdeel van van de regio’s Micronesië (Gilberteilanden) en Polynesië. Het bestaat uit 33 koraaleilanden.

Het weer is daar echt top. Het kwik tikt net niet de 30 graden aan.

Neem wel je eigen satelliet voor internet mee. De internetverbindingen zijn niet top en erg schaars.

Het tijdsverschil is er zo groot, 26 uur, dat bijna in dezelfde tijd kan doorwerken vanuit je hangmat.

Hoe je er moet komen weet ik ook niet. Maar het ziet er daar niet verkeerd uit. En lekker goedkoop.

Ben je er toch met de feestdagen. Ga dan even lang op Christmas Island. Daar moet je mooie kerst kunnen meemaken. Anders staat het wel leuk op de Facebook pagina.

Terwijl je een visje aan het eten bent op een gezellig terrasje in de hoofdstad Tarawa wil je natuurlijk toch even door je post bladeren.

Das niet handig als dit nog in je brievenbus van je service kantoor ligt.

Voordat je vertrekt pas je even je wijze van postverwerking aan en vanaf dat moment gaat alle post naar onze centrale postverwerking toe.

Je kiest er nu voor om je poststukken te laten scannen en te laten archiveren. De termijnen kan je zelf aanpassen.

Wil je toch originele poststukken ontvangen dan kan je die periodiek laten sturen of alles ineens opvragen als je op het vliegveld naar thuis zit te wachten.

Tegen de tijd dat je thuis bent ligt je post al op de deurmat.

Dit is de innovatie die je wil hebben. Al is het maar voor je post. Het is niet veel meer tegenwoordig maar de post die je nog ontvangt is vaak wel belangrijk en wil je dus niet missen.

Nog niet alle locaties zijn uitgevoerd met onze smart brievenbus. Alleen in Breda draait nu een pilot versie. Tot op heden zonder noemenswaardige problemen.

Ja ja zal er nu iemand roep. Dat is niet waar. Het was niet handig om de o en de 0 door elkaar te gebruiken voor de code. Zo heb je nog een aantal van die combinaties die niet handig zijn. Die zijn er nu uit.

Wil jij ook zo’n slimme brievenbus voor het ontvangen van je post. Of beter nog een slim kantoor: Service kantoor dus.

Vraag hier een offerte aan: https://addbusinesspoint.nl/offerte en je kan dezelfde dag nog aan de slag. Hier kan je ook terecht voor al je vragen over Kiribati.

Ow ja, als je bij terugkomst toch weer zelf je post wil ophalen dan pas je in MyADD je abonnement weer aan met een muisklik. 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Submit your comment

Post Comment