Uw eigen kantoor in Amsterdam

Flexibel ondernemen met eigen kantoor Amsterdam!

Wanneer je een kantoorruimte voor je bedrijf gaat huren is het lastig om een passende en betaalbare locatie te vinden. Daarbij zit je vaak aan langlopende huurcontracten vast van minimaal 2 jaar. Zeker wanneer je een startende ondernemer bent weet je niet hoeveel ruimte je over 2 jaar nodig hebt. Daarom heeft ADD Business Point de mogelijkheid om een flexibele vaste kantoorruimte in Amsterdam te huren. Jij hebt je eigen kantoor tot je beschikking inclusief meubulair en internet, maar je kunt ook per maand opzeggen. Dit maakt ons huurconcept voor ondernemers in Amsterdam aantrekkelijk en betaalbaar. De ligging van onze kantoorlocatie in Sloterdijk is uitstekend. Deze kantoorlocatie van ADD Business Point Amsterdam ligt op ongeveer 200 meter vanaf de A5 en A10. Een snelle uitvalsbasis voor jouw bedrijf. Bij de ADD Business Point kantoorlocatie Amsterdam is ruim voldoende parkeergelegenheid. Ook met openbaar vervoer is deze locatie uitstekend bereikbaar. Vanaf Amsterdam Centraal Station ben je binnen een kwartier op deze kantoorlocatie in Amsterdam Sloterdijk.

De eigen kantoorruimte huur je van ADD Business Point en hierdoor profiteer je van een aantal grote voordelen:

  • Je huurprijs is inclusief Service Kosten
  • Internetkosten zijn inbegrepen
  • Wij leveren het kantoor op met basis inrichting
  • Je huurcontract is per maand opzegbaar
  • Je betaalt geen borg

Wij hebben een speciale actie voor de snelle beslissers!

  • Teken je voor 01-01-2019? Dan heb je één maand gratis je kantoor tot je beschikking!

ADD Business Point Amsterdam
Pietersbergweg 291
1105 BM Amsterdam
T: 020-2622432
E: amsterdam@addmail.pro

Kantoor 2.01  – € 595,- per maand

Dit flexibele eigen kantoor in Amsterdam Sloterdijk beschikt over internet en een basis inrichting. De uitstekende ligging van het kantoor maakt dit tot een gewilde locatie voor het vestigen van een eigen bedrijf. Dit kantoor heeft een afmeting van 20m2. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. De betaling van de eigen kantoorruimte is per maand vooruit.

Kantoor 2.02 – € 595,- per maand

Een eigen flexibel te huren kantoor in Amsterdam. Dit kantoor beschikt over internet en een basis inrichting. De uitstekende ligging van het kantoor maakt dit tot een gewilde locatie voor het vestigen van een eigen bedrijf. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW voor een kantoorruimte van 20m2. De betaling van de eigen kantoorruimte is per maand vooruit.

Kantoor 2.03 – € 595,- per maand

Het derde kantoor in Amsterdam die je flexibel kunt huren is kantoornummer 2.03. Deze flexibel te huren eigen kantoorruimte in Amsterdam heeft de beschikking over een basisinrichting én internetvoorziening. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW voor een kantoorruimte van ongeveer 20m2. De betaling van de eigen kantoorruimte is per maand vooruit.