Vestigingsadres Eindhoven

Flexibele oplossingen voor ondernemers

Wilt u uw bedrijf vestigen in Eindhoven? Maar wilt u geen hoge vestigingskosten en een duur kantoorpand? Heeft uw wel interesse in een professioneel pand voor uw bedrijf? Neem contact op met ADD Business Point. Uw bedrijf krijgt een professionele uitstraling van een officieel pand, zonder de hoge maandlasten te dragen. Op het Flight Forum in Eindhoven heeft ADD Business Point een mooi vestigingsadres voor uw bedrijf, voor de fractie van de kosten van een eigen kantoor. Op deze locatie kunt u indien gewenst en nodig een flexruimte per uur reserveren voor het ontvangen van uw klanten.

Het voordeel van het kiezen van een vestigingsadres in Eindhoven, is dat u privé en zakelijk goed gescheiden kunt houden. Wilt u ook graag uw post ontvangen op hetzelfde adres? Dan kunt u ook kiezen voor een postverwerking of zelfs het service kantoor. Wij ontlasten u graag van de facilitaire randzaken. Neem contact op met één van onze medewerkers óf vraag direct een offerte op maat.

ADD Buitenkant 3 Eindhoven

De voordelen van een vestigingsadres in Eindhoven

Een adres voor uw post, of juist een adres waar u ook gasten kunt ontvangen. ADD Business Point biedt u met de flexruimtes en het vestigingsadres dé oplossing in Eindhoven. Afhankelijk van uw vraagstuk bekijken wij welke diensten passen bij uw bedrijf én wij zorgen dat uw flexibele manier van ondernemen mogelijk gemaakt wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van professionele telefoonbeantwoording, het huren van apparatuur voor presentaties en catering en nog meer. Wij bieden een allround dienstverlening aan om het u als ondernemer makkelijk te maken!

De voordelen een rij

Een betaalbare en representatieve kantoorruimte, dat is waar ADD Business Point u mee van dienst kan zijn. Wat zijn de voordelen van een vestigingsadres in Eindhoven nu eigenlijk? Deze oplossing biedt u:

 • Een duidelijke scheiding tussen werk en privé
 • Een overzichtelijke verwerking van uw postzaken
 • Een goede telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf voor klanten
 • Mogelijkheden tot extra diensten
 • Alle voordelen van een fysiek kantoor, maar dan goedkoper!

Vraag uw vestigingsadres direct aan!

Heeft u interesse en wilt u direct een vestigingsadres aanvragen? Of wilt u wellicht nog wat informatie ontvangen? Bel ADD Business Point dan op telefoonnummer 040-8200595 en wij vertellen u graag meer over een vestigingsadres in Eindhoven.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point
T: 040-8200595
Flight Forum 760
5657 DT Eindhoven
Eindhoven@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

Alle contracten maandelijks opzegbaar
Eigen kantorennetwerk door heel Nederland
Gebouwen met bemande receptie
100% geaccepteerde registratie-adressen
Niet goed, geld terug
Gegevens uitwisseling via versleutelde SSL
Geen borg of administratiekosten


  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht