Vestigingsadres Haarlem

Vestigingsadres in Haarlem

Wil jij je bedrijf vestigen op een zakelijk adres in Haarlem zonder de hoge kosten van een eigen kantoor? Dan is het vestigingsadres in Haarlem van ADD Business Point voor jou de oplossing. Met ons vestigingsadres krijgt jouw bedrijf een professionele uitstraling met een officieel en zakelijk pand. Dit echter zonder de hoge lasten en lange huurcontracten van een eigen kantoor. Indien wenselijk kan je op jouw vestigingsadres flexruimtes huren voor het ontvangen van jouw klanten. Dit maakt het dat jij voordelig en flexibel kunt ondernemen in Haarlem.

Het is niet altijd aan te raden je bedrijf te vestigen op je privé adres. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je een eigen kantoor moet huren. Met een vestigingsadres in Haarlem van ADD Business Point hou jij jouw privé- en werkzaken uitstekend gescheiden. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de zakelijke post op het vestigingsadres in Haarlem te ontvangen! Maar onze service gaat nóg verder. Zo hebben wij mogelijkheden voor agendabeheer en telefoonbeantwoording. Op basis van jouw vraagstuk maken wij graag een offerte voor je.

De mogelijkheden van een vestigingsadres in Haarlem

ADD Business Point in Haarlem biedt de oplossing voor al jouw vraagstukken. Wanneer je alleen op zoek bent naar een vestigingsadres ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook wanneer je een eigen kantoor of flexwerkkantoor in Haarlem wilt.  ADD Business Point biedt de juiste diensten die voor jou als ondernemer in Haarlem de oplossing zijn. Een vestigingsadres van ADD Business Point kan geheel aangepast worden aan jouw bedrijf, vraagstuk, wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan de optie van professionele telefoonbeantwoording. Of het huren van apparatuur voor presentaties. Wij bieden een allround dienstverlening aan om het jou als ondernemer makkelijk te maken!

De voordelen van een vestigingsadres op een rij

Een betaalbare en representatieve kantoorruimte, dat is waar ADD Business Point jou mee van dienst kan zijn. De voordelen van een vestigingsadres in Haarlem voor jou op een rij:

 • Een duidelijke scheiding tussen werk en privé
 • Overzichtelijke verwerking van alle postzaken
 • Een goede telefonische bereikbaarheid van jouw onderneming
 • Mogelijkheden tot het flexibel afnemen van extra diensten
 • Maandelijks opzegbaar
 • Alle voordelen van een fysiek kantoor, maar dan goedkoper!

Vraag nu een vestigingsadres in Haarlem aan!

Interesse in een vestigingsadres in Haarlem? Of wellicht nog wat informatie nodig? Bel ADD Business Point op telefoonnummer 023 2201235 en wij vertellen graag meer over de mogelijkheden in Haarlem.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Haarlem
T: 023 2201235
Schipholweg 1
2034 LS Haarlem
haarlem@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

Alle contracten maandelijks opzegbaar
Eigen kantorennetwerk door heel Nederland
Gebouwen met bemande receptie
100% geaccepteerde registratie-adressen
Niet goed, geld terug
Gegevens uitwisseling via versleutelde SSL
Geen borg of administratiekosten


  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht