Virtual office Emmen

Een postadres deluxe

Steeds meer ondernemers kiezen via ADD Business Point voor een virtual office in Emmen. En dat is niet zo opmerkelijk als u bedenkt hoe handig dat eigenlijk is. Een virtual office is een niet-bestaand kantoor en daarmee in essentie een postadres. Wij mogen echter graag denken dat wij in Emmen postadressen deluxe aanbieden. Want er is meer mogelijk dan alleen uw post op uw virtual office in Emmen laten bezorgen en het vervolgens zelf komen ophalen. Bent u als ondernemer bijvoorbeeld regelmatig onderweg, maar wilt u wel op de hoogte blijven van wat er allemaal aan post bij u binnenkomt? Dan zal het u als muziek in de oren klinken dat wij de post ook digitaal naar u toe kunnen sturen. Geen zorgen: dit gebeurt via een volledig beveiligde verbinding. Net als het toevoegen van uw post aan een digitaal archief. Ook dit kunnen wij namelijk voor onze rekening nemen. Pakketten tot dertig kilo ontvangen op uw virtual office? Ook dit is in Emmen geen probleem!

Nog meer redenen om in Emmen voor ons te kiezen

U heeft inmiddels ongetwijfeld een behoorlijk goed beeld van onze dienstverlening. Nog niet helemaal overtuigd? We hebben nog meer voordelen in de aanbieding. Kijk maar. Bij ons:

  • Betaalt u geen borg of administratiekosten voor uw virtual office
  • Kunt u rekenen op een ‘niet goed – geld terug’ garantie
  • Zijn contracten maandelijks opzegbaar

Gun uzelf een virtual office in Emmen

Heeft u in Emmen interesse in een virtual office? Laat ons u dan verblijden met een scherpe en vrijblijvende offerte. Die vraagt u aan door te bellen met 053-8200936, of door een mailtje te sturen naar emmen@addmail.pro. Eerst nog vragen? Ook daarvoor zitten onze klantvriendelijke medewerkers voor u klaar. Doe uzelf een plezier en ga voor een virtual office in Emmen van ADD Business Point!