Virtueel kantoor Groningen

Ontdek een representatief virtueel kantoor in Groningen

Een virtueel kantoor kan jouw bedrijf veel geld besparen en toch helpen met het behouden van de professionaliteit van jouw bedrijf. Lijkt het jou interessant om de mogelijkheden te ontdekken van een virtueel kantoor in Groningen? Informeer dan eens bij de specialisten van ADD Business Point Groningen. Een virtueel kantoor fungeert als een volwaardig postadres, maar je betaalt een stuk minder dan de kosten die gepaard gaan met een postbus. Bijkomend voordeel is dat wij op onze adressen ook pakketjes ontvangen én dat jij ook flexruimtes kunt huren op jouw virtuele kantooradres. Zo kan jij je klanten altijd op jouw postadres ontvangen. Het virtuele kantoor in Groningen van ADD Business Point geeft jouw bedrijf een representatieve, professionele uitstraling. Hierdoor kan jij bouwen aan een goede naamsbekendheid in het noorden van Nederland. Meer weten? Geef jouw wensen met betrekking tot een virtueel kantoor in Groningen dan door aan ons team! Wij zorgen dat jij een oplossing op maat van ons ontvangt.

Virtueel kantoor in Groningen; dé betaalbare en professionale oplossing

Waarom biedt een virtueel kantoor nu eigenlijk zoveel mogelijkheden? En wanneer kan je hier het beste voor kiezen? Wij helpen je graag verder met een aantal opties. Stel; je sluit een vestiging van jouw bedrijf in de regio van Groningen, maar jij wilt wellicht wel nog post van klanten op een adres in Groningen ontvangen. Een postadres via ADD Business Point in Groningen kan jou dan de oplossing bieden.

Maar het kan uiteraard ook zijn dat jij als zelfstandige professional graag werk en privé gescheiden wilt houden! Met de privacy en de manier waarop KvK hiermee omgaat is dit heel verstandig! Laat ADD Business Point al jouw postzaken regelen vanuit het virtueel kantoor in Groningen! Wij zorgen dat jij altijd bij je post kunt komen, maar het is ook mogelijk om deze door onze medewerkers te laten inscannen en doorsturen. Graag bekijken wij hoe wij onze dienstverlening op jouw wensen kunnen aanpassen.

Wat zijn de mogelijkheden van voordelig ondernemen in Groningen?

Naast de voordelen van een virtueel kantoor in Groningen, kan ADD Business Point nog meer voor jou als ondernemer betekenen. Denk daarbij aan:

  • Het (digitaal) laten verwerken van post
  • Huren op uurbasis van vergader- en kantoorruimtes
  • Het reserveren van beamers, presentatieapparatuur en catering
  • Professioneel laten beantwoorden van uw telefoontjes
  • Gebruik maken van een digitale postomgeving

Ontdek de mogelijkheden voor ondernemen in Groningen

Meer weten over de mogelijkheden van een virtueel kantoor in Groningen? Neem dan contact op met ADD Business Point door te bellen naar: 050 8200 417 We vertellen jou graag meer over de mogelijkheden van een virtueel kantoor in Groningen.

Bekijk meer informatie over:

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Groningen
T: 050 – 8200400
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
groningen@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 20m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

Direct offerte

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

captcha