Virtueel kantoor Roermond

Op zoek naar een virtueel kantoor in Roermond?

Wist je dat een virtueel kantoor  jouw bedrijf veel geld kan besparen? En dit zonder de professionaliteit van jouw bedrijf te verliezen? Lijkt het jou interessant om de mogelijkheden te ontdekken van een virtueel kantoor in Roermond? Informeer dan eens bij de specialisten van ADD Business Point Roermond. Een virtueel kantoor in Roermond fungeert als een volwaardig postadres, maar je betaalt een stuk minder dan de kosten die gepaard gaan met een postbus. Bijkomend voordeel is dat wij op onze adres ook pakketjes ontvangen. Ook kan je op het adres van jouw virtuele kantoor een flexruimte huren indien je dit nodig hebt. Zo kan jij je klanten altijd op jouw postadres ontvangen. Het virtuele kantoor in Roermond  van ADD Business Point geeft jouw bedrijf een representatieve, professionele uitstraling. Hierdoor kan jij bouwen aan een goede naamsbekendheid in de regio van Roermond. Meer weten? Geef jouw wensen met betrekking tot een virtueel kantoor in Roermond door aan ons team! Wij zorgen dat jij een oplossing op maat van ons ontvangt.

Virtueel kantoor in Roermond; dé betaalbare zakelijke oplossing

Stel; je sluit een vestiging van jouw bedrijf in de regio van Roermond, maar jij wilt wellicht wel nog post van klanten op een adres in Roermond ontvangen. Een postadres via ADD Business Point in Roermond kan jou dan de oplossing bieden. Waarom biedt een virtueel kantoor in Roermond nu eigenlijk zoveel mogelijkheden? En wanneer kan je hier het beste voor kiezen?

Het kan uiteraard zijn dat jij als zelfstandige professional graag werk en privé gescheiden wilt houden! Met de privacy en de manier waarop KvK hiermee omgaat is dit heel verstandig! Laat ADD Business Point al jouw postzaken regelen vanuit het virtueel kantoor in Roermond! Wij zorgen dat jij altijd bij je post kunt komen, maar het is ook mogelijk om deze door onze medewerkers te laten inscannen en doorsturen. Graag bekijken wij hoe wij onze dienstverlening op jouw wensen kunnen aanpassen.

Voordelig ondernemen in Roermond met een virtueel kantoor

Naast de voordelen van een virtueel kantoor in Roermond, kan ADD Business Point nog meer voor jou als ondernemer betekenen. Denk daarbij aan:

 • Het (digitaal) laten verwerken van post
 • Huren op uurbasis van vergader- en kantoorruimtes
 • Het reserveren van beamers, presentatieapparatuur en catering
 • Professioneel laten beantwoorden van uw telefoontjes
 • Vestigingsadres voor jouw bedrijf
 • Gebruik maken van een digitale postomgeving

Ontdek de mogelijkheden

Meer weten over de mogelijkheden van een virtueel kantoor in Roermond? Neem dan contact op met ADD Business Point door te bellen naar: 0475 820 375. We vertellen jou graag meer over de mogelijkheden van een virtueel kantoor in Roermond.

Bekijk meer informatie over:

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Roermond
T: 0475 820 375
Kapellerpoort 1
6041 HZ Roermond
roermond@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 20m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha