Virtueel Kantoor Groningen

Virtueel Kantoor Groningen

In de diverse ADD Business Points in Nederland verhuurt ADD meer dan alleen fysieke kantoorruimtes. U kunt er namelijk ook terecht voor een Virtueel Kantoor. Ideaal voor ondernemers die veel reizen of (nog) geen vaste werkplek hebben.

Een Virtueel Kantoor kunt u vergelijken met een postadres, alleen dan met extra service van ADD. Wij ontvangen uw post en houden het in ons beheer totdat u het komt ophalen. We kunnen het echter ook aan u doorsturen. Waar u zich ook ter wereld bevindt, ADD zorgt dat u uw post tijdig onder ogen krijgt. We kunnen uw post, bij uw afwezigheid, uiteraard ook naar een specifieke medewerker of afdeling binnen uw bedrijf sturen. We leveren maatwerk en daarom komen we graag te weten waar uw behoeften liggen.

Naast een postadres biedt een Virtueel Kantoor u ook een zakelijk adres dat u op uw uitingen kunt vermelden. Zo profiteert u van de professionele uitstraling van onze Business Points.

Groningen

In het Virtueel Kantoor in Groningen bieden we echter nog een extra service. We kunnen uw post namelijk ook digitaliseren. Uw post wordt dan gesorteerd in het scancentrum, waarna het met hightech apparatuur in gescand wordt. We sturen uw digitale post per e-mail aan u door. We kunnen uw digitale post zelfs toevoegen aan een digitaal archief of ander systeem. Wanneer u voor deze vorm van postverwerking kiest, maken we uiteraard ook afspraken met u over wat er met de fysieke post moet gebeuren. We kunnen deze uiteraard alsnog doorsturen, maar we kunnen het ook voor u vernietigen of beheren tot dat u zelf in de gelegenheid bent om het te komen ophalen.

Waarvoor is het Virtueel Kantoor in Groningen geschikt?

Het Virtueel Kantoor in Groningen is bij uitstek geschikt voor drukke ondernemers die veel reizen of geen vaste werkplek hebben. Daarnaast is extra geboden postservice een innovatieve dienst die veel kostenbesparende ondernemers zal aanspreken. Het doorsturen van post via e-mail is namelijk goedkoop!

Het Virtueel Kantoor in Groningen kan niet gebruikt worden voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Indien u hiernaar opzoek bent, is een Service Kantoor van ADD een betere optie. Ook deze kantoren vindt u terug in het Business Point in Groningen.

In het Virtueel Kantoor in Groningen accepteren we brieven en pakketten tot 30 kg (max. 176 x 78 x 58 cm).

Voordelen

Net als bij de meeste diensten van ADD biedt het Virtueel Kantoor in Groningen ondernemers de kans om het nieuwe werken te ontdekken. Flexibeler werken biedt namelijk nieuwe kansen en is kostenbesparend. Daarnaast heeft het Virtueel Kantoor de volgende voordelen:

Groen vinkje Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschikt u al over een Virtueel Kantoor in Groningen.
Groen vinkje U kunt gebruik maken van onze postservice (vanaf € 10,- per maand).
Groen vinkje U geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Groningen.
Groen vinkje U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Groningen gebruiken voor uw uitingen.
Groen vinkje Indien u een kantoorruimte nodig heeft, is uw post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Groningen? Vraag dan direct een offerte aan!

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointVirtueel Kantoor Groningen
T: 050 – 8200 400
Leonard Springerlaan 7
9727 KB Groningen
groningen@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

Direct offerte

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

captcha