Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Geef uw kleinbedrijf een professionelere uitstraling

Het informatietijdperk heeft de wereld van het kleinbedrijf op zijn kop gezet. Als iemand een lokale loodgieter of een fatsoenlijke stomerij zoekt, vragen ze niet langer hun buren of bladeren ze niet door de Gouden Gids – ze zoeken simpelweg op Google. Deze directe toegang tot informatie heeft eigenaren van kleine bedrijven gedwongen een ander spel te spelen. Daarom geven wij u 3 tips voor professioneel ondernemen. Schrijft u mee?

ondernemen

Uitstraling van uw bedrijf is alles

In deze nieuwe wereld moet men in staat zijn om te doen wat men belooft. Hier zijn enkele van onze beste tips om uw kleine bedrijf een professionelere uitstraling te geven:

Tip 1 – Beman de telefoon of zorg voor een telefoondienst

We hebben het allemaal eerder gedaan. We zoeken iets op in Google, we komen op een bedrijfswebsite en zien het gevreesde mobiele nummer in de kop. Vaker wel dan niet, gaan de meesten van ons gaan gewoon terug naar Google en gaan verder met het volgende bedrijf. Tegenwoordig zoekt iedereen professionele, hoogwaardige diensten. De afwezigheid van een vaste telefoonlijn en alleen een mobiel nummer wekt de indruk dat uw bedrijf niet zo betrouwbaar is als die van de concurrentie.

Erger nog, als we een kleinbedrijf bellen en worden begroet met een onprofessioneel “Hallo”? Dit wordt meestal gevolgd door een ongemakkelijke stilte voordat we de persoon aan de andere kant van de lijn eraan moeten herinneren dat ze in feite een bedrijf zijn. Natuurlijk zijn huilende baby’s en huiselijke argumenten altijd een welkome bonus! Als eigenaar van een klein bedrijf, kan het een moeilijke uitdaging zijn om dit op te lossen. U wilt uw klanten de best mogelijke en meest professionele service bieden, maar u heeft niet de middelen om iemand de hele dag de telefoon op te laten nemen.

Bij ADD Business Point bieden we een eenvoudige oplossing voor dit zeer reële probleem. Onze betaalbare telefoonbeantwoordingsservices bieden u een volledig opgeleide receptioniste om al uw inkomende oproepen af te handelen. We kunnen u een vast telefoonnummer bezorgen dat overeenkomt met uw lokale netnummer, of, als u dat liever hebt, een 088 nummer om u een nationale aanwezigheid te geven.

Tip 2 – Neem een professioneel e-mailadres

Hotmail-, Gmail- en Yahoo-adressen waren misschien 15 jaar geleden acceptabel voor zakelijk gebruik, maar tegenwoordig komt het onprofessioneel over. Als u al een website heeft, is er geen reden om door te gaan met het gebruik van generieke e-mailadressen (als u nog geen site hebt, blijf lezen). U kunt dit waarschijnlijk direct bij uw hostingprovider aanvragen voor een paar euro per maand of u kunt gebruik maken van services zoals Office 365 als u op zoek bent naar extra functionaliteit.

Tip 3 – Koop uw eigen domeinnaam

In de jaren 90 hosten veel bedrijven hun websites met gratis services zoals GeoCities en Angelfire. Tegenwoordig zijn er veel gratis platforms zoals wordpress waar je een url krijgt zoals www.wordpressblog.bedrijfsnaam.nl deze zijn prima als je een blog of iets dergelijks hebt, maar voor een commercieel bedrijf is er niets beter dan je eigen domein te bemachtigen. Het is een betaalbaar en grotendeels pijnloos proces.

Verwacht ongeveer 10 euro te betalen per jaar voor uw domeinnaam en een paar extra euro’s per maand voor gedeelde hosting. Hoewel u misschien professionele hulp wilt bij het ontwerp van de website, zijn er tal van tools beschikbaar die u kunnen helpen om met minimale inspanning aan de slag te gaan. Vandaag de dag, draaien de meerderheid van de websites op WordPress, dat eenvoudig te gebruiken is en beschikt over een zeer flexibel content `managementsysteem.

Als u wilt weten hoe ADD Telecom u kan helpen om uw bedrijf een voorsprong te geven op de concurrentie, neem dan vandaag contact met ons op via 088-7991100 of via info@addmail.pro en start met professioneel ondernemen.

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 6 maart 2018