Over ADD Business Point

Welkom bij de nieuwe wereld van werken

Vroeger bevond het werk zich voornamelijk in of rond het kantoor. Werknemers reisden af naar een kantoorgebouw, waar ze vervolgens achter een bureau kropen met een vaste telefoon en af en toe werd er eens wat geroddeld bij de koffie automaat.

“Werk” was wat je deed en waar je het deed. Deze tijd is nu echt voorbij. Vandaag de dag draait het werk om mensen. Laptops, tablets, smartphones en cloud gehoste software. Deze hebben de grenzen van het traditionele kantoor doen vervagen. Het gevolg hiervan is dat het toegewezen bureau of kantoor nu 60% van de werktijd helemaal niet gebruikt wordt.

Om deze reden is het model van ADD Business Point zo succesvol. Het traditionele model van langlopende huurcontracten is niet meer van deze tijd. Bedrijven willen niet langer betalen voor de lege kantoorruimte in hun gebouw, maar alleen voor de ruimte die daadwerkelijk gebruikt wordt.

Er is nu een manier om zowel  aan de behoefte van uw mobiele werknemers als aan die van uw vaste kantoormedewerkers te voldoen. Een parttime medewerker met een fulltime werkplek kan in deze tijd echt niet meer. Door uw kantoorbehoefte slimmer in te richten bespaart u fors op uw huisvestingskosten.

Zet u vandaag ook de stap naar een betere en goedkopere manier van werken en ondernemen?