Kernwaarden ADD

Kernwaarden ADD

Bij de bedrijfsvoering van ADD worden een aantal kernwaarden in acht gehouden. Wij vinden het belangrijk dat jij weet welke kernwaarden dit zijn. Daarom onze kernwaarden op een rij voor jou.

ALTIJD EERLIJK zijn en eerlijk in ELK aspect van het bedrijf.

Bij ADD zijn we eerlijk en eerlijk in elk aspect van ons bedrijf. Deze ethiek is de hoeksteen van wie wij zijn. Wij erkennen dat loyaliteit wederzijds is en we passen ons dan ook aan aan de  principes en standaarden van onze klanten.

DOELEN BEPALEN

Het bepalen van doelen creëert een route naar positieve resultaten. Succes is niet toevallig – het vergt een plan. Het bepalen van korte en lange termijn doelstellingen zorgt voor een route naar succes voor zowel onze klanten als ons bedrijf. Onze doelgerichte aanpak is wat ons onderscheidt van de concurrentie, waardoor we intelligent en efficiënt  werken en zo superieure resultaten behalen.

Mooie dingen laten gebeuren met als doelstelling ze STEEDS BETER te maken. Ondernemen vereist veel energie, doorzetting en emotie. Dezelfde kwaliteiten komen tot uiting in de manier waarop we zaken doen. Wij boeken veel progressie met een leuk en  ambitieus team van meer dan 100 mensen, die ieder dag voor u klaar staan. Onze arbeidsethos en passie voor flexibel werken en ondernemen komen bij elkaar in een omgeving waar grote en mooie dingen gebeuren.

HET DOEL VAN ADD

Het is ONS DOEL om goede ideeën verder uit te bouwen. Het van de grond af aan opbouwen van een succesvol bedrijf vereist revolutionaire ideeën. Wij geloven in een adequate aanpak bij het verwezenlijken van deze ideeën en het omzetten ervan in producten of diensten. Innovatief denken heeft geleid tot ons vermogen om te groeien van een eenvoudige website naar complexe geautomatiseerde systemen, tientallen producten en diensten en een bloeiend en groeiend klantenbestand. We staan elke dag weer voor onze klanten klaar om ook hun ideeën verder uit te bouwen.

DE MISSIE VAN ADD

De missie van ADD is om een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen. We streven er dus niet alleen naar om in de behoeften van de klant te voorzien, maar gaan nog een stap verder. Door actief te luisteren en doordacht actie te ondernemen willen we het vertrouwen van onze klanten winnen. Door de behoeften van onze klanten beter te berijpen, zijn we in staat om een unieke en onvergetelijke service te bieden. Het is ons doel om onze klanten bij elke interactie tevreden te stellen en een uitmuntende service te bieden.

DUURZAAMHEID EN ADD

DUURZAAMHEID van onze dienstverlening, maar wel met uw hulp. We hechten veel waarde aan duurzaamheid van onze diensten en producten. Onze dienstverlening is ontwikkeld met als doel om een meer duurzame wereld te creëren. Dit doen we door het ontwikkelen van innovatieve ideeën  en het zoveel mogelijk beperken van het aantal logistieke bewegingen. Door optimaal gebruik te maken van onze dienstverlening kunt u ook bijdragen aan een beter wereld.