Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Aan de kant gezet door mijn eigen auto

Vandaag op weg naar het vrijwilligerswerk dat ik de komende maanden aan het doen ben.

Enkele middagen in de week en soms ook een avond spring ik bij met mijn kennis en kunde op een zorgboerderij in Zeeland.Het is dankbaar werk. Ik krijg er een hoop moois voor terug. Vandaag hadden ze zelfs eten voor mijn gemaakt dat ik mee naar huis kon nemen.

Het is toch al gauw 3 kwartier rijden vanuit huis en stukje snelweg, waar je tegenwoordig ook maar 100 mag, maar het grootste deel Provincialeweg waar je dus niet mag inhalen.

Wat doe je in deze tussen tijd?

Mijn business heb ik inmiddels al volledig gestroomlijnd en kan zonder meer een heleboel nieuwe klanten handelen per dag.Ook alle andere processen zijn enorm gestroomlijnd en omdat het Corona tijd is laat ik de uitbereidingen even voor wat het is.

Spannende tijden.

Daar zit je dan in je Tesla die zelf kan rijden.Te vervelen.Knieƫn tegen het stuur en zonder handen toch maar even op mijn telefoon kijken.Het is een slecht idee.Je let niet op en al snel is de hele auto overstuur. Alles begin te piepen en ik krijg het verzoek of ik de besturing toch maar zelf wil overnemen.

Ik ben deze rit gediskwalificeerd.Ik mag niet meer op de auto pilot verder rijden.En ik ben zo gewend om alles te automatiseren en te stroomlijnen. Maar vandaag dus even niet meer.

En ik moet nog de Zeelandbrug over. Hartstikke smal en vaak veel wind. Ook nu weer en het begin nog te regenen ook waardoor het zicht nog minder wordt.

Die autopilot is toch wel een uitkomt.

Vlak voor de Zeelandbrug draai ik even een carpool plaats op.Wat is het hier druk, geen plaats meer over. Het is toch Corona tijd. Gaan we toch allemaal carpoolen? Zet de auto stil en op de parkeer stand…en weer door.

Nu kan ik weer op de auto pilot rijden. Nieuwe ronde nieuwe kansen.

Wil jij ook je bedrijf meer op de autopilot draaien dan is de dienstverlening van ADD een mooi begin. Al je elementaire diensten geautomatiseerd geregeld: Post, telefoon, telefoonbeantwoording, de vestiging van je bedrijf en je werkplek.Alles op afroep en wanneer jij het nodig hebt.

En deze dienstverlening diskwalificeert je niet. Gewoon onbeperkt knallen met je business.

Florentijn van den Bos

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 18 oktober 2020