Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Agenda 2025 – Deel I {Dystopische Roman}

Het irritante, schreeuwende geluid van een alarmklok uit de jaren 90 galmde als een opgejaagde antilope door de kamer.

Met een getimede vuist deactiveerde Jim het apparaat. 

Het was januari 5, 2025.

Jim staarde met een korte zucht voor zich uit op het balkon van het afgelegen chalet in het bergdorpje na z’n ochtendsigaret en koffie naast zich te plaatsen.

Wereldoorlog III leek op z’n einde te lopen …

193 van de 196 landen had hun bevolking de voorbije vijf jaar gebombardeerd met valse lockdowns en een virus die het netjes had voorbereid als een versgebakken gebakje op zondag. 

90% van de wereldbevolking was voldoende ingeënt om de nanotechnologie de rest van de klus te laten klaren – de RFID-chip die de elite nu gebruikte om wereldwijd alle transacties te overzien. De WHO was er al meer dan twintig jaar mee bezig. 

Al vanaf het eerste UNFCCC-verdrag in Kyoto was het duidelijk dat het slechts een kwestie van tijd was voordat de wereld een omslagpunt bereikte.

Jim herkent de wereld die hij ooit kende, niet meer. 

Z’n ouders was hij nu kwijt.

Ouderen en mensen die zwak, ziek, of gewoonweg pech hadden waren uitgeroeid.

Agenda 2025 van de Verenigde Naties was de grootste mijlpaal sinds Genève in 1964. De landbouwsector was volledig overgenomen door een regering gevormd door machtzucht en ziekelijke wereldideologie met als doel te allen tijde een wereldpopulatie van maximum 500 miljoen te behouden, zoals het was opgelegd sinds 1980 via de Georgia Guidestones.

De nieuwe wereldregering had zich partners als Monsanto aangeworven, die 500.000 kinderen die met geboorteafwijkingen geboren werden en de miljoenen anderen die gezondheidsproblemen kregen als gevolg van Agent Orange toen aan het lot had overgelaten. En niet te vergeten ook in verbinding stond met het bedrijf die de Nazi’s beroep op had gedaan om het gas te ontwikkelen die de Holocaust ontketend had.

Jim trok zijn kleren aan, nam zijn sleutels en verliet de chalet. Hij was net op tijd vertrokken uit de stad, en was op 15-jarige leeftijd met de wagen van vader ontsnapt aan de lange klauwen van ‘procedure X’.

Mensen die de procedure weigerden, evenals degenen die het niet konden betalen, werden met geweld uit hun huizen verwijderd en werden nooit nog terug gezien.

Jim opende de zware deur van de voormalige kerk, een vijftiental mensen draaide zich om, hij was laat.

Een man ging verder: “Toen ik werd geïnjecteerd, begon ik iets vreemds te voelen. Het leek alsof er energie door mijn aderen stroomde, en ik voelde me lusteloos en losgekoppeld van de realiteit.

Ik werd wakker in een kantoorgebouw in het bijzijn van twee mensen die me interviewden over de vraag of dit nieuwe leven is wat ik voor mezelf wil. Ik begreep nauwelijks wat verteld werd omdat mijn hersenen wazig aanvoelden. 

Maar hoe meer vragen ze stelden hoe gehoorzamer ik werd.”

Hou jij niet van verrassingen. Dan is ons vestigingsadres voor jou de perfecte oplossing. Je bedrijf op je privé adres vestigingen is tegenwoordig echt niet meer nodig. Ons service kantoor is hiervoor de oplossing.

Met 30 locaties door Nederland en verschillende soort gebouwen is er altijd iets wat je aan zal spreken. Maak een offerte via https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/ en start vandaag met een service kantoor of virtueel kantoor van ADD::Flex4you.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 5 januari 2022