Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Alleen stoppen om te schijten

Ken je dat? Ga je lopen in een open- of bosrijk gebied lopen er honden los. Dat mag dan ook nog en het is hartstikke fijn voor die honden dan ze zich even flink kunnen uitleven. De baasje hebben er doorgaans niet veel voor tijd voor als ik dat zo zie.

De ene hond moet flink doorlopen anders krijgt ie het wel te horen en de andere hond krijgt totaal geen aandacht omdat zijn baasje het te druk heeft met z’n telefoon.

Een tijdje geleden kwam ik een baasje met hond tegen op de elektrische step. Voor de duidelijkheid: Baasje op de step hond aan de lijn ernaast. Hij kon alleen stoppen als het beest moest schijten. En daarna weer snel door, uiteraard bleef het resultaat in het gras liggen.

Ik vind een hond hartstikke leuk …bij een ander. Maar toch loop ik er steeds met een grotere boog om heen. Twee weken geleden had ik een hond aan mijn broek hangen en deze ochtend zat een hond wel aan de lijn, maar begon zij eens even naar mij te grommen toen ik er langs liep. En zij zag er nog wel zo lief uit.

Hoor je achter je het baasje roepen: Dat doen zij naar iedereen, maar het blijft bij grommen, verder doet ze niks. Ja, ja, dat zij die andere ook als ik maar stil bleef staan. Niet dus.

Dat is wel fijn aan de stad. Alle honden aan een lijn en ze zijn gewend aan veel mensen. Doorgaans zijn de honden in de stad ook niet zo groot waardoor ik het idee heb dat zo’n hond niet snel aan mijn broek blijft hangen.

De stad mis in nu alweer. Deze ochtend werd ik weer wakker in Zeeland. Op een of andere manier krijg ik van de stad altijd energie en inspiratie. Ik heb de afgelopen dagen heel veel opgeschreven en de wereld aan ideeën gekregen.

Een lange tijd heb ik in een grote stad gewoond en hier kreeg, is altijd energie van. Best vreemd want ik hou helemaal niet van drukte. Op een of andere manier is dit een inspiratiebron voor mij.

Tijdens mijn trip naar Düsseldorf was ik alleen niet echt voorbereid op mooi weer. Dat heb je als je voor een paar weken kleding mee moet nemen. Dus met chino, een truitje met lange mouwen (door de overhemden was ik al heen) en gympen door de stad in het zonnetje. Je begrijpt dat dit steeds warmer werd. Ik had echt geen zin om naar een winkel te gaan en hier wat nieuwe kleding te scoren. Dan maar even warm en later onder de koude douche.

Gelukkig tref je onze locaties niet alleen aan in de grote steden. We zitten ook in verschillende “uithoeken” van het land. Zoals Goes, Emmen en Enschede. Totaal hebben we 30 locaties waar je kan flexwerken. Kijk voor het totale overzicht op deze pagina: https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/flexruimtes-reserveren/ en kom een keertje proef draaien.

Vergeet niet te genieten van het zonnetje! Maar pas op voor loslopende honden.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 25 maart 2022