Amsterdam naar Parijs in een uurtje | Deel 2

Gisteren in Tilburg vandaag alweer bij ADD Emmen en ADD Assen. Gelukkig niet met de trein, maar het verhaal van gisteren gaat hieronder wel verder.

5. De Indische Stille Oceaan

De Indische Pacific is te bereizen over de breedte van Australië. Hij beslaat bijna 2704 mijl die begint in Perth en eindigt in Sydney. Je kunt vanuit je luie stoel genieten van de Australische outback en kunt zelfs watervallen van Blue Mountain, bossen en uitstapjes buiten de trein meemaken, die op het lijstje van de reiziger moeten staan als hij naar het oosten van Australië reist. De trein had een stop in Adelaide dat een spookstad is van kok en een gebroken heuvel. 

De reis duurt 4 dagen.

6. Vivek Express

Vivek Express is een van de langste treinreizen in India en een van ’s werelds grootste treinreizen. Hij legt een totale afstand van 2.650 mijl af die begint in Dibrugarh en eindigt in Kanyakumari. Het is de zuidelijke reis van India die in totaal 57 haltes had. Het duurt 80 plus uren om de reis te voltooien, wat neerkomt op drie en vier dagen die afgelegd worden met een gemiddelde snelheid van 32 mijl per uur.

Vivek Express is een sneltreinketen in het Indiase spoorwegnet. De trein werd in de Spoorwegbegroting 2011-12 aangekondigd door de toenmalige minister van Spoorwegen. Het is de 16e langste trein ter wereld.

7. Belmond Eastern & Oriental Express

Belmond Eastern and Oriental Express is de luxueuze en prachtige treinreis in Azië. De reisroute van de trein loopt van Singapore, Bangkok, Maleisië en Thailand. Het is een 4-daagse reis die je voert door River Kwai, tropische regenwouden, gouden tempels, bergpassen en afgelegen dorpjes.

Het is een reis van 4 dagen, maar hij kan ook in 3 dagen worden afgelegd als je de andere route gekozen hebt. De totale afstand bedraagt 1.200 mijl, die in Japan is aangelegd. Hij wordt gebruikt om in Nieuw-Zeeland te rijden, wat bekend staat als een zilveren ster. 

Ze maken van de cabine een luxe, perfecte privéaccommodatie, als je alleen of met een partner reist.

8. Blauwe Trein

De Blauwe Trein is de belangrijkste attractie om de spectaculaire bossen, landerijen en wijngaarden in Zuid-Afrika te bekijken en hij doorkruist het land in slechts één dag. Hij legt een totale afstand van 994 mijl af, die begint in Pretoria en eindigt in Kaapstad. Het is de snelst rijdende luxetrein met faciliteiten als Cubaanse sigaren, butlerservice en gastronomische diners. 

De totale duur van de reis bedraagt 27 uur en dat is de plek wild.

9. Peking-Lhasa

Peking – Lhasa begint in Peking, China en legt een totale afstand van 1.240 mijl af. De totale duur van de reis is 3-4 dagen, die begint in China en eindigt in Tibet. Het is de hoogste spoorweg ter wereld met een gemiddelde hoogte van ongeveer 5076 meter boven zeeniveau. Je passeert ongeveer 30 stations tijdens de reis naar de Tibetaanse hoogvlakte. De helft van deze stations heeft een uitzichtpunt waar je kunt genieten van de meest spectaculaire uitzichten over Tibet en zijn bergen.

10. Maharaja’s Express

Maharaja Express is de luxueuze trein die 4-pan Indiase routes aanbiedt. Hij bevat 20 deluxe cabines, 4 suites 18 junior suites en een presidentiële suite cabine. Hij legt een totale afstand van 2591 km af en de bestemmingen zijn Mumbai, Ajanta, Udaipur, Jodhpur, Bikaner, Jaipur, Ranthambore, Agra en Delhi.

11. Paleis op Wielen

Palace on Wheels is een luxueuze trein die geïnspireerd is op de levensstijl van Maharaja’s in India. Hij legt een totale afstand van ongeveer 2.411 km af. De totale duur van de reis is 7 nachten/ 8 dagen. Bestemmingen die de trein aandoet zijn Delhi, Jaipur, Sawai Madhopur, Chittorgarh, Udaipur, Jaisalmer, Jodhpur, Bharatpur, Agra en Delhi.

Palace on Wheels bevat twee eetrestaurants, Maharadja en Maharani Restaurants genaamd. Ervaar de levendige tinten van het koninkrijk en de cultuur van Rajasthan, samen met bezoeken aan Werelderfgoederen, de Taj Mahal in Agra, als je reist met Palace on Wheels, de meest gerespecteerde luxetrein in India.

Als je nog niet wist wat je deze zomervakantie zou gaan doen dan heb je misschien inspiratie opgedaan om het eens over een heel andere boeg te gooien: Met de trein op vakantie.

Ik ben eigenlijk wel enthousiast geworden. Te meer omdat er ook wat internationale plannen klaar liggen voor een specifiek onderdeel van het bedrijf. Mooi alternatief voor het vliegtuig en nog een stuk duurzamer ook.

Vergeet niet even te kijken naar het aanbod van flexibele spreekkamers, werkplekken, coach kamers en behandelkamers  bij ADD Emmen: https://www.addbusinesspoint.nl/emmen-reserveren/ en ADD Assen: https://www.addbusinesspoint.nl/assen-reserveren/

Op beide locaties kan je ook terecht voor een servicekantoor en een virtueel kantoor. om je bedrijf te vestigen en post te ontvangen.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Submit your comment

Post Comment