Automatiseren die handel! – MyADD Platform

Het is geen staatsgeheim dat 90% van de applicaties die op de markt komen eigenlijk nooit zullen gebruikt worden. Vandaag is de lancering van de webversie onze app, en bij deze ben ik toch vrij zelfverzekerd dat we met deze app bij de winnende 10% zullen horen. Hier is waarom:

De eerste reden is dat we een geweldig team hebben. We hebben de perfecte mix van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers die allemaal gepassioneerd zijn over dit project.

Ten tweede hebben we een duidelijke visie over wat de app moet doen. We proberen niet de volgende Facebook te bouwen; we willen gewoon een eenvoudige tool maken die het leven van mensen makkelijker maakt die gebruikmaken van onze flexkantoren.

Ten derde hebben we ons onderzoek gedaan en weten we wie onze doelgroep is. We hebben met honderden mensen in onze doelmarkt gesproken en begrijpen hun behoeften en wensen.

Ten vierde, we hebben een solide business model. We weten hoe we geld gaan verdienen met deze app en we hebben een plan om op te schalen als dat nodig is. 

Ten vijfde hebben we een geweldige marketingstrategie. We vertrouwen niet op organische groei; we gaan agressief te werk met onze marketing en zorgen ervoor dat iedereen onze app kent.

Ten zesde hebben we een realistische tijdlijn. We willen niet te snel te veel doen; we willen een minimum levensvatbaar product lanceren en dan itereren op basis van feedback van gebruikers.

De zevende reden is dat de mensen achter dit alles echt gepassioneerd, en echt geloven in de app.

Ten slotte hebben we de juiste instelling. We zijn zelfverzekerd, maar niet verwaand; we weten dat dit een moeilijke markt is, maar we geloven in ons team en ons vermogen om te slagen.

Dus daar heb je het, zeven redenen waarom ik denk dat onze app succesvol zal zijn. Wens ons succes!

In de loop van de dag ontvang je een mail met instructies hoe in te loggen. We hebben die erg makkelijk gemaakt voor onze klanten.

Kan je niet wachten met plannen van flexkamer tot dat moment kan kan je in de tussentijd gewoon blijven plannen via https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/flexruimtes-reserveren/

Florentijn van den Bos – ADD:Flex4you

Submit your comment

Post Comment