Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Bedankt voor je inschrijving!

We stellen het heel erg op prijs dat je als eerste op de hoogte wil worden gehouden van de ontwikkelingen van ADD en onze visie op de flexwerk markt gericht op de zakelijke dienstverlening.

Misschien is dit wel de eerste kennismaking met ADD. Ik heb voor je een kort overzicht gemaakt van de diensten die wij leveren met een link naar de pagina waar je meer informatie hierover kunt vinden.

Vestigingsadressen voor bedrijven

Dat is waar het allemaal om draait bij ADD. Het grootste autonome netwerk van kantoorlocaties in representatieve gebouwen in Nederland om je privacy te waarborgen. En daar kan jij nu deel van uit maken. Je kan hier een offerte aan maken die je binnen 1 minuut per mail ontvangt waarna je binnen een uur je bedrijf kan inschrijven bij de Kamer van Koophandel. We hebben dit hele proces voor je geautomatiseerd.

Bezichtiging plannen

Dat je eerst een kijkje wil komen nemen voordat u een vestigingsadres afnemen begrijpen we. Als je eerst een selectie maakt van de kamer die je het meest aanspreekt via deze pagina en vervolgens een keuze maakt uit het overzicht van de kamers dan hebt je rechts onder de knop nu boeken de mogelijkheid om een bezichtiging voor die kamer aan te vragen. Wilt u meerdere kamers zien dan kunt u beter contact met ons opnemen op 088-7991100 of mailen naar info@addmail.pro

Werkplek of spreekkamer nodig

Uiteraard wil je ook kunnen werken of mensen kunnen ontvangen op je nieuwe vestigingsadres. Conform de wet- en regelgeving hebben we ruim voldoende werkplekken, spreekkamers en coachkamers op iedere locatie. Je kunt deze ruimtes ook los bij ons reserveren.

Ik hoop je binnenkort op 1 van onze vestigingen te kunnen verwelkomen.

Florentijn van den Bos
Directeur ADD Business Point