Coachkamer Apeldoorn

Wisseling zorgt voor effectieve Coaching in Apeldoorn

Als Coach weet je als geen ander dat het belangrijk is om mensen uit een vast denkpatroon te halen. Niet voor niets worden steeds meer soorten coaching opgezet zoals paarden coach, wandelende coach, maar ook performance coaching, business coaching, starters coaching, loopbaancoaching, team coaching en zo kunnen we nog even doorgaan. Iedere type coach heeft een eigen insteek, eigen verhaal en ook eigen vraagstuk. Maar wat vaak overeenkomstig is, is de kracht om mensen te begeleiden in een verandertraject of verbetertraject.

Coaching in wisselende omgeving is effectief

Door mensen uit hun vertrouwde omgeving te halen en vanuit de persoon en het karakter te kijken naar de vraagstukken, komen mensen vaak tot een uniek inzicht. Dit inzicht leidt later weer tot handelen waardoor de coaching ook echt effectief is. Wisselende omgevingen zijn vaak een voorwaarde om buiten gebaande paden te kunnen denken. Juist daarom zijn flexruimtes dé oplossing voor coaches. ADD Business Point maakt het mogelijk voor coaches om gebruik te maken van wisselende ruimtes op één locatie, maar uiteraard ook van verschillende locaties in Nederland.

White-label coachingsruimtes

Binnen de coachhuizen van ADD Business Point zijn er vaak meerdere ruimtes beschikbaar. Hierdoor kan je kiezen om op één locatie te werken, maar iedere keer in een andere omgeving te zitten. Omdat de ruimtes white-label zijn ingericht, is er geen afleiding van reclame. Een ander voordeel van een flexwerkruimte is de focus op het gesprek. Wanneer je als coach in een vast kantoor werkt heb je toch meer papieren, kasten, boeken etc. om je heen staat. Bij een flexwerk coachruimte neem je alleen mee wat echt noodzakelijk is. Hierdoor kan alle concentratie naar het coachingsgesprek gaan, waardoor je meer uit de gesprekken kunt halen.

Anonieme coaching

Vergeet tot slot niet dat het gebruiken van flexwerkruimtes het gemakkelijker wordt bepaalde klanten anoniem te coachen. Het kan namelijk zijn dat een klant niet wil dat bijv. zijn werkgever weet dat hij op een bepaald vlak gecoacht wordt. De White-label coachingsruimtes van Flex4Coaching bieden een professionele, maar wel anonieme ruimte voor coaches om hun klanten te ontvangen. Wellicht een hele belangrijke USP voor jouw coachingsbedrijf.

Wilt u een flexibele coachkamer reserveren? Dat kunt u 24/7 zelf online regelen via het online agendasysteem. Hierdoor kunt u uw klanten gewoon ontvangen op uw vestigingsadres én betaalt u alleen voor de ruimte als u er werkelijk gebruik van maakt. De ADD Business Point locatie in Apeldoorn is gelegen in het centrum van Apeldoorn én is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer.

Ontdek de voordelen van een coachhuis in Apeldoorn

Een coachhuis van ADD Business Point in Apeldoorn biedt u vele voordelen. Onze flexruimteshebben geen hoge huurkosten en langdurig huurcontract. U kunt op uurbasis, dagbasis en weekbasis een flexruimte huren naar behoefte. Hierdoor heeft u een professionele uitstraling zonder te veel te betalen.

Op het Coacghuis in Apeldoorn van ADD Business Point bieden wij u de volgende services aan:

 • Draadloos internet tot uw beschikking
 • Gebruikmaken van onze coachruimtes
 • Kantoorruimte te huur vanaf 18m2
 • Er zijn ruimte parkeermogelijkheden rond het gebouw
 • Goede koffie en heerlijke thee

Het kantoor van ADD Business Point Apeldoorn is bereikbaar op 15 minuten rijden vanaf de A50, op 1,2 km vanaf centraal station Apeldoorn. Zo bent u perfect bereikbaar voor uw klanten.

Waarom kiezen voor een Coachkamer in Apeldoorn van ADD Business Point ?

U bent op zoek naar een flexibele coachkamer in het centrum van Apeldoorn?  ADD Business Point in Apeldoorn biedt vele voordelen ten opzichte van een permanent kantoor.

 • Representatief kantoor waar u uw klanten kunt ontvangen en presentaties kunt geven
 • U betaald wat u gebruikt
 • Uitstekende service
 • Behulpzame collega’s die altijd voor u klaarstaan
 • Geen contract of strippenkaart. Komt u morgen niet meer, jammer maar even goede vrienden
 • Uit te bereiden met een vestigingsadres

Meer informatie over ons coachhuis in Apeldoorn

Heeft u nog vragen over de diensten van ADD Business Point? Neem gratis en vrijblijven contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088-799 1100. Liever uw vraag e-mailen? Richt uw vraag aan apeldoorn@addmail.pro. Wij zullen uw vraag spoedig beantwoorden. ADD Business Point is uw service kantoor in Apeldoorn!

Alle diensten van ADD Business Point Apeldoorn

Direct een offerte op maat

Reserveer hier een ruimte

Vraag een bezichtiging aan

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha

  Voordelen van een Coachkamer

  Groen vinkje Representatieve coachkamers;

  Groen vinkje Professionele locaties om uw relaties te ontvangen;

  Groen vinkje Alle voordelen van een professionele ruimte zonder eenmalige kosten;

  Groen vinkje 24 uur per dag on-line spreek- of kantoorruimte reserveren ;

  Groen vinkje Onze locatie is volledig anoniem waardoor de privacy van uw client is gewaarborgd;

  Groen vinkje White-label coachruimte, het is dus uw eigen ruimte;

  Groen vinkje Haal uw cliënt uit zijn vertrouwde omgeving;

  Groen vinkje Ook goed te gebruiken door mediators. Onze ruimtes functionele als onpartijdig gebied.;

  Groen vinkje Geen contract of strippenkaart nodig. U reserveert de ruimte en betaald achteraf.

  Het netwerk van Service kantoren van ADD Business Point

  ADD Business Points weergeven op een grotere kaart