Coachruimte

Coachruimte

coachruimteÉén van de belangrijkste onderdelen van een organisatie is het personeel. Zij zijn de motor van uw bedrijf. Uiteraard wilt u alleen gekwalificeerd personeel, maar zoals u als geen ander weet stopt de kennisoverdracht niet bij het behalen van een diploma. Sterker nog, dit is vaak slechts het begin. U wilt uw werknemers de kneepjes van het vak leren en hen coachen en begeleiden waar nodig. Dan is het handig dat u hiervoor een geschikte coachruimte heeft. ADD biedt ondernemers diverse coachruimtes aan op 24 verschillende locaties in Nederland. Ideaal wanneer u al een kantoorruimte huurt in één van de vele ADD Business Points, maar ook zeker geschikt voor een eenmalige coachingsdag op locatie.

 

Service en dienstverlening

ADD biedt flexibele diensten op maat. We luisteren naar uw behoeften en passen onze dienstverlening hierop aan. Zo weten we zeker dat we ook voor uw onderneming de juiste coachruimte hebben. Of u nu op regelmatige basis werknemers wilt coachen of een eenmalige coachingsdag voor een bepaalde afdeling wilt organiseren, bij ADD bent u aan het juiste adres. Al onze ruimtes zijn volledig gemeubileerd en voorzien van alle benodigde middelen. Daarnaast is het heel eenvoudig om beamers, flipovers of whiteboards te reserveren via het reserveersysteem op deze website. Verder zijn onze coachruimtes (of de Business Points) voorzien van:

 

Groen vinkjeDraadloos internet;
Groen vinkjeKoffie/thee;
Groen vinkjeAirco;
Groen vinkjeBemande receptie;
Groen vinkjeGratis parkeren;
Groen vinkjeZe zijn bereikbaar voor minder validen;

 

Reserveren, bezichtiging of offerte

Bent u geïnteresseerd in een coachruimte in een van de vele ADD Business Points in Nederland? Ook dan kunt u nog alle kanten met ons op. Wilt u eerst een bezichtiging? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wilt u liever eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Deze kunt u aanvragen middels de knop “Direct offerte”. Ook een coachruimte reserveren gaat heel makkelijk via de knop “Reserveer online”

  Direct een offerte op maat voor uw vergaderlocaties

Bekijken een vergaderlocaties van ADD

Reserveer direct bij een van de vergaderlocaties van ADD