Corona update ADD::Flex4you

De afgelopen weken is er veel gebeurt. Gelukkig werken wij altijd overal en nergens zodat deze toestand geen verschil uitmaakt voor onze prestaties. Ook aan deze kant is het een stuk rustiger geworden waardoor er tijd is voor zaken die zijn blijven liggen. Per saldo is het nog steeds heel druk maar wordt er wel gewerkt aan zaken die onze klanten zullen waarderen. Ik heb een update gemaakt van de zaken die voor je van belang kunnen zijn.

Postverwerking

Geen post meer ophalen

Zoals je niet ontgaan kan zijn willen we voorkomen voor je eigen en onze gezondheid dat je nog de deur uit moet om je post op te halen. Om te voorkomen dat je extra kosten moet maken in deze tijden stellen we gratis een postpakket ter beschikking voor zolang deze crisis duurt. Je kan dit allemaal zelf online regelen via myadd.eu. Als je post ophaalt kies dan voor post lite ipv brievenbus op locatie en sla deze gegevens op.

Preview

Het postsysteem wordt steeds verder ontwikkeld. Als je nu op het “oogje” klikt dan krijg je het poststuk direct in beeld en kan je zelfs door het poststuk bladeren als er meerdere pagina’s zijn gescand. Sinds gisteren is er zelfs een preview mogelijk van de enveloppen en pakketten. Deze worden met een foto scanner gescand dus moest het plaatje eerst omgezet worden naar een pdf bestand.

Zelfdenkende brievenbus

Om een makkelijke switch te maken tussen post ophalen en post laten scannen of doorsturen hebben we een zelfdenkende brievenbus bedacht…maar nu nog maken. De eerste fase, direct de lastigste, is nu klaar. In Eindhoven staat een brievenbus met 10 displays erin verwerkt met de namen van de bedrijven die hier post komen ophalen. Deze namen kunnen we op afstand aanpassen. Handig in deze situatie nu veel van onze klanten post niet meer willen ophalen. Je kan online switchen van scannen naar doorsturen naar ophalen. Het is nu nog een handmatige actie aan onze kant maar op korte termijn gaat dit volledig automatisch. Uiteindelijk is het zelfs de bedoeling dat de brievenbus je een bericht stuurt als er post is en dat je met een pasje of je telefoon post uit de bus kan halen. Op deze manier komt je nooit voor niks en is het switchen voor bijvoorbeeld vakantie wel heel erg makkelijk.

Individuele werkplekken

Omdat de vraag naar spreekkamers enorm is afgenomen hebben van de spreekkamers individuele werkplekken gemaakt waar je in alle rust veilig in een afgesloten ruimte kan werken. Je hebt Wifi, koffie/thee en alle rust tot je beschikking. Ideaal voor als je niet kan of (even) niet thuis wil werken.

ADD spreekkamer arnhem

1 op 1 gesprekken

Als er toch gesprekken door moeten gaan dan alleen 1 op 1 gesprekken. Vanwege de kabinetsmaatregelen is het niet toegestaan om met meer mensen samen te komen. Dit staan we dus ook niet toe.

ADD Kantoor 5 Eindhoven

Amsterdam

Om aan de vraag van Individuele werkplekken te voldoen hebben we in Amsterdam de oplevering van onze nieuwe locatie naar voren kunnen halen. Inmiddels is alles hier klaar en bruikbaar voor Individuele werkplekken en 1 op 1 gesprekken.

Op dit moment werken we hard om de capaciteit (tijdelijk) uit te bereiden. Ben je op zoek naar een extra ruimte om te werken dan kan je uiteraard bij ons terecht. Ken je mensen die nu een huurcontract hebben voor kantoorruimte maar de vanwege deze crisis vanaf willen dan kan je deze mensen altijd aan ons doorsturen. Gaan wij kijken of we het contract kunnen overnemen. We zijn al met een aantal mensen hierover in gesprek.

Blijf gezond!

Florentijn van den Bos

Submit your comment

Post Comment