Disclaimer

ADD Concept – Website Legal Disclaimer

Hoewel ADD Concept veel zorg en aandacht aan deze website besteedt, kan de juistheid en volledigheid van de inhoud niet gegarandeerd worden. Gebruikers dienen zich er van bewust te zijn dat de informatie op deze website kan veranderen, zonder dat hij/zij hiervan vooraf op de hoogte wordt gesteld. ADD Concept kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website of  het gebruik ervan.

Auteursrecht

De volledig website is het exclusieve eigendom van ADD Concept.
ADD Concept geeft de bezoeker van deze website toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy

Persoonlijke gegevens die u aan ADD Concept verstrekt, worden opgenomen in de database van ADD Concept. Deze gegevens worden door ADD Concept gebruikt voor administratieve doeleinden, gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes ten aanzien van onze producten/diensten. U beschikt over inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Allerlei

Ieder geschil met betrekking tot de site van ADD Concept valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.
ADD Concept is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 59429119.
BTW nummer NL853479598B01

Correspondentie adres
info@addmail.pro
ADD Concept
Van Dusseldorpstraat 40
4461 LV Goes