Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Een ondernemer hoort niet “druk” te zijn

Ondernemers ondernemen vanuit hun passie en vanuit hun visie. Wanneer deze ondernemers “druk” zijn en dit ook uitspreken, gaat je ondernemerschap de verkeerde kant uit. ADD Business Point kan de ‘verkeerde’ druk wegnemen bij de ondernemers, waardoor het ondernemerschap gaat bloeien en groeien!

Alleen sukkels hebben het druk volgens NRC

 

druk wegnemenIn een recent artikel op NRC met de titel: Alleen sukkels hebben het druk, is helder uiteen gezet hoe  werkende mensen overladen worden door prikkels. Bedrijfspsycholoog Tony Crabbe heeft een uiteenzetting gemaakt van Busyness in zijn boek “Busy: how to thrive in a world of too much“.

Hij omschrijft de drukte van e-mail controleren tijdens het ontbijt, telefonerend thuiskomen, kinderen naar bed brengen, rusteloosheid en het knagende gevoel van tekort schieten. Bij velen zal deze druk bekend voorkomen. Tijd om naar een oplossing te zoeken die deze verkeerde druk wegnemen.

Waarom drukte slecht is voor je carrière

Druk zijn is niet alleen slecht voor je gezondheid, relaties en geluk, ook voor je carrière is drukte niet ideaal. Er is momenteel een enorme explosie aan zelfhulpboeken over tijdmanagement zakelijk én privé. Veel mensen balanceren met hun verantwoordelijkheden en taken en weten niet hoe ze de druk wegnemen.

Veel gevoel van drukte heeft niet eens te maken met het druk zijn, maar met het concentreren. 1001 taken zorgen voor een rusteloos gevoel. Daarom is het ook zo belangrijk om je focus te houden en je af en toe te kunnen ontspannen. Daarom is het voor ondernemers zo belangrijk om te kijken naar de Core Business van het bedrijf.

Druk wegnemen met de diensten van ADD Business Point

Als ondernemer wil je jouw producten en diensten zo goed mogelijk neerzetten. Hierbij wil je je geen zorgen maken over huurcontacten van je pand, aankleding van de kamers, telefoon beantwoording en personeelsmanagement. Zeker wanneer je een kleine zelfstandige bent wilt je je hier liever geen zorgen over maken. Door juist deze neventaken goed te regelen bij een externe partij, wordt jij ontlast en wordt de druk weggenomen.

Laat je telefoon dus beantwoorden door de telefoonbeantwoording van ADD Business Point. De telefoon wordt professioneel beantwoord, maar jij hoeft je hier niet mee bezig te houden. Ook je post kan worden gedigitaliseerd,  kantoorruimtes kunnen per uur gehuurd worden en een virtueel kantoor zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf.

ADD Business Point gaat nog een stuk verder dan deze diensten. Wij kunnen je agenda’s plannen, inkomende (after)sales gesprekken voor je afwikkelen en zelf een eerste lijns technische support afdeling invullen. Kortom een volledig outsourcingsmodel gewoon in Nederland. Wij houden van korte lijnen, snelle communicatie en professionele oplossingen voor uw vraagstukken.

Laat je ondernemerschap bloeien en laat je bedrijf groeien door de focus te bewaren!

De diensten van ADD Business Point zorgen ervoor dat jij je ondernemerschap kunt laten bloeien en je bedrijf kunt laten groeien door je focus te bewaren. Alle randvoorwaarden en randzaken worden voor je opgepakt, de druk wordt weggenomen en je behoudt je professionele uitstraling. Door je leven effectief in te richten kan je je leven laten draaien om de belangrijke zaken die je energie geven. Tim Ferriss schreef hierover een bestseller genaamd “The 4 hour work week“. Tim schrijft in dit boek hoe je je zakelijke leven effectief kunt inrichten zodat jij tijd over houdt voor de belangrijke zaken in het leven. Alles draait uiteindelijk om één ding: Dé perfecte balans tussen zakelijk én privé. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact op met ADD Business Point om te ontdekken waar jouw groeikansen liggen!

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 20 juni 2017