Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Een job in de IT… Misschien toch niets voor mij?

In het verleden moest je een programmeur zijn om een app te maken, aangezien het weken, maanden of zelfs jaren kon duren.

Tegenwoordig zijn er echter talloze app-bouwplatforms die je kunt gebruiken om in enkele minuten een app te maken. Vergelijk het een beetje met hoe eenvoudig het is om vandaag de dag een website te maken.

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen wanneer je nadenkt over het maken van een mobiele app voor je bedrijf.

En die factoren komen vooral neer op kosten en aanpak. Het is niet goedkoop om een ontwikkelaar in te huren om een app voor je te bouwen, zelfs als je iemand inhuurt met minder-dan-professionele ervaring.

En hoe complexer de mobiele app is, hoe duurder het op de lange termijn zal worden. Als zodanig kan het een goed alternatief zijn om te zoeken naar manieren om je eigen mobiele app te bouwen in je eigen tijd. Gelukkig ontwikkelt software technologie zich in zo’n snel tempo dat het bouwen van een mobiele app zonder voorafgaande kennis van coderen een mogelijkheid is geworden.

Een paar jaar geleden was het bouwen van mobiele apps met behulp van builders niet bepaald de meest betrouwbare route. De reden was dat je niet meer dan een statische app kon bouwen; zonder dynamische functies. Een kiosk of een powerpoint presentatie, in de vorm van een app dan, meer was er niet aan.

Dat is tegenwoordig niet meer het geval. Dit komt omdat de nieuwste generatie mobile app builders extensies, dynamische widgets en gestroomlijnde real-time functies mogelijk maken. En, voor het grootste deel, als een kleine ondernemer, heb je niet veel meer nodig dan dat.

Inhoud
Push nieuwe content naar je app wanneer deze verschijnt, of deze nu afkomstig is van je blog, content systeem of een e-commerce winkel.

Push-notificaties 
De meeste moderne app-bouwers zijn nu volledig in staat om push-meldingsfuncties te bieden voor je zelfgebouwde mobiele app.

Gebruikersportalen
Wil je een plek creƫren waar je gebruikers met elkaar kunnen optrekken? Iets vergelijkbaars met Instagram of Facebook? Met de nieuwste mobiele app bouwers is dit een mogelijkheid.

E-commerce
Ik denk dat veel mensen die een mobiele app willen bouwen, specifiek op zoek zijn naar eCommerce-gerelateerde functies.

Website naar App
Zo kan je ook je website gewoon uploaden en omzetten naar een app.
Als voorbeeld hebben we uiteraard de https://www.addbusinesspoint.nl/ omgezet naar een applicatie, die je hier kan downloaden!

Ook kan je de app downloaden via deze link:

https://appsgeyser.io/14669953/ADD-Business-Point

Dit wordt vervolgd, met een optie om het via Google Play store, Microsoft Store of een alternatief te downloaden indien je het langs deze weg niet wenst te downloaden.

Zit je in hetzelfde schuitje als mij wat betreft software die niet in balans staat met je kennis? Laat het mij weten! Dan komen we er samen wel uit!

Een overzicht van alle beschikbare ruimtes om een workshop in development te geven kan je hier vinden: https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/flexruimtes-reserveren/

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 7 november 2021