Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Eindelijk weer contact

Begin deze maand werd bekend dat een klein diertje van 24.000 jaar weer op de radar is gekomen.

Het beestje zat al die tijd begraven in siberische permafrost en kunnen overleven in extreme kou. Het is daar is een partij koud. Zo rond -30 tot -40 graden en uitschieters naar -58 graden worden zelfs gemeten. Het raderdiertje overleefd zonder problemen.

Het zijn hele kleine zoetwater beestjes die alleen met de microscoop zijn te zien, ze komen overal ter wereld voor. Ze zijn in staat om alles te overleven: drogen, bevriezen, verhongering en een laag zuurstofgehalte.

De beestjes lijken wel een beetje op een ondernemer. Ook niet te stoppen. Maar deze meercellige jongens houden het wel heel lang vol. Je kan ze dus zo 24.000 jaar onder het ijs stoppen en ze gaan weer door.

Wil jij de komende vakantie periode wel bereikbaar zijn voor je klanten zorg dan dat wij je telefoongesprekken voor je aannemen.

We hebben een team van mensen die inkomende telefoontjes voor jou kunnen aannemen als jij er even niet bent…of als je geen zin hebt.

We kunnen deze gesprekken doorverbinden of je een gespreksverslag sturen zodat je zelf kan terugbellen op het moment dat het jou past. Op deze manier blijf je dus altijd bereikbaar zelfs als jij met je luchtbed in de zee ligt te dobberen.

Heb je af en toe toch momenten dat je zelf telefoontjes wil aannemen dan hebben we een handige app waarmee je onze telefoonbeantwoording zelf aan en uit kan zetten.

Zorg dat ze ook niet 24.000 jaar op jou moeten wachten om je te bereiken en maak snel een offerte https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/.

Dan kan jij deze vakantie zelf bepalen wanneer jij je klanten te woord staat. En misschien is dit de opstap naar de ultieme bereikbaarheid wanneer jij dat wil.

Fijne vakantie alvast!

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 1 juli 2021