Evalueer jezelf met deze tips voor ondernemers in training

Evalueer jezelf met deze tips voor ondernemers in trainingEvalueer jezelf met deze tips voor ondernemers in training

 

Je hebt een geweldig ondernemingsplan, of je levert de beste service in je branche. Je bent op zoek naar een kantoor om te huren om je nieuwe bedrijf de grond te krijgen, maar beschik je over de essentiële vaardigheden die nodig zijn om een ondernemer te zijn?

vinkjeVerkoopvaardigheden

Je denkt misschien dat je geen verkoper bent, maar als je een ondernemer bent moet je in staat zijn om te netwerken, zowel online als in persoon. Je moet beschikken over de vaardigheid om jezelf, je diensten en je bedrijf te verkopen, of deze vaardigheid ontwikkelen. Als je op dit gebied onzeker bent, schrijf je dan in voor een verkoopworkshop. Je moet weten hoe zaken en kapitaal moet verhogen.

vinkje

Geldbeheer

Kun je jouw geld goed beheren? Als je geld bij de bank hebt, vind je het leuk om dat uit te geven? De eerste tips om te leren voor ondernemers is dat bedrijven ups en downs zullen hebben. Als je het meeste verdient in december dan moet je dat geld sparen voor de mindere maanden, of dat nou januari of oktober is.

vinkje

Tijdbeheer

Een van de tips voor ondernemers die ik altijd noem is de productiviteit. Ontdek wat de tijden zijn waarop je de meeste energie hebt en de productiviteit hulpmiddelen die werken voor jou om met meeste succes uit jezelf de halen.

 

vinkje

Vertrouwen

Op een gegeven moment gaat je bedrijf groeien, en moet je het  loslaten en vertrouwen op anderen. Of dat nou betekent dat je een accountant , webdesigner, verkoper of een assistent moet inhuren, je moet enige controle weggeven om een effectieve leider te zijn. Het hebben van geweldige mensen in je team zorgt dat de sterke punten van je bedrijf worden vergroot.

 

vinkje

LocatieADD Business Point Arnhem Wassenaarweg 40

Kom in beeld bij je droomklanten. Als dat investeringsbankiers zijn, lokaliseer je jezelf op De Zuidas. Dit klinkt misschien duur in vergelijking met het starten vanuit je huis, maar er zijn betaalbare samenwerkingsmogelijkheden  opties. De sleutel is tijd met iemand doorbrengen. Blijf, eenmaal in je kantoor, niet op jezelf, maar ga ergens lunchen in de buurt, praat met potentiële klanten, en maak jezelf bekend als de persoon om naartoe te gaan in je vakgebied.

Submit your comment

Post Comment