Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Even een fabriekje bouwen

Je bent een succesvol ondernemer, je hebt het gevoel dat je aan het winnen bent en je wil maar 1 ding, knallen met je business.

Dat is wel een beetje de omschrijving van wat Elon Musk met zijn automerk Tesla een het doen is. 

Maar zodra je de grens overgaat met je wilde plannen om het ook in Duitsland met je trucje te gaan proberen dan kan je wel eens tegen bezwaren aanlopen. Duitsland is wel het autoland van Europa.

Die jongens maken mooie en degelijke auto’s en proberen nu ook hun  deel van de EV markt in te pikken. En dat lukt ze verdomd goed. Voornamelijk met auto’s die een stuk goedkoper zijn dan een Tesla.

Die goedkopere versies wil Telsa ook wel bouwen maar dan moeten ze wel een fabriekje hebben om dit spul in elkaar te zetten, de gigafactory. En dat zou in Duitsland gebeuren.

Wat de invloed is van de Duits autoindustrie op de vertraging van de bouw laat zich raden. Er komen wel steeds hele wilde en bijzondere bezwaren voorbij terwijl de vergunning al zijn verstrekt.

Eerst werd er geklaagd over het kappen van bomen op het 92 (!) hectare stuk grond terwijl de vergunning al was verstrekt. Door deze vertraging zou het broedseizoen in zicht komen waardoor het niet natuurlijke bos niet gerooid zou kunnen worden. Musk heeft zelfs geld gegeven om een nieuw bos aan te planten.

Toen waren de omwonenden niet meer blij met deze gigafactory, dat ook weer 400 bezwaren opleverde. Daar kwamen de milieuorganisaties nog eens overheen omdat ze ineens vinden dat de fabriek teveel water gaat verbruiken en geluidshinder gaat geven.

De Duitse overheid steunt Tesla bij de komst en het verstrekken van alle vergunning. Op deze manier zet Duitsland zichzelf nog een beter op de kaart als autoland.  Dus die fabriek gaat er komen, sterker nog die is al een heel eind klaar.

Het meest extreme wapen wordt nu ingezet, er is een radicale extreemlinkse groep ingezet die is begonnen met brandstichting.

Ik kan mij zo voorstellen dat je als ondernemers die alleen vooruit wil op deze door de bomen het bos niet meer ziet. Er is voor heel veel geld geïnvesteerd en de oplevering wordt keer op keer uitgesteld. Maar Elon Musk doet het wel. Het gaat hem ook lukken.

Wil jij ook te weten komen wat het geheim is van doelen bereiken, ondanks dat het wel eens tegen kan zitten? Speciaal voor klanten van ADD en Flex4you heeft Johan Baardemans een online training gemaakt: “ontdek het geheim van een doel bereiken”. 

Hij weet als geen anders hoe je kan bereiken wat je wil. Hij is al meer dan 6 jaar mijn coach en mij heeft het heel veel gebracht. Ik heb doelen bereikt die ik nooit voor ogen had dat ik ze zou kunnen bereiken.

Vanavond van 19.30 tot 20.30 kan jij gratis deze online training volgen. Normaal zijn de kosten 275,- maar als klant van ADD en Flex4you kan jij deze training gratis volgen.

Meld je vandaag nog aan via de site van Johan: https://www.johanbaardemans.nl/ken-jij-dat-ook/

Je zal zien dat het bereiken van je doelen helemaal niet zo moeilijk is.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 24 juni 2021