Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Fijne vakantie!

Heel Nederland heeft inmiddels vakantie. Althans alle scholen zijn gesloten waardoor normaal gezien Nederland helemaal leegloopt.

Dit jaar is het anders maar we moeten en zouden op vakantie gaan. Ik ook. De komende 3 weken schrijft ik dan ook geen nieuwe stukjes meer maar komt er een samenvatting van de best gewaardeerde stukjes vanaf oktober. Toen ben ik namelijk gestart met het schrijven van deze artikelen.

Geen idee wat jij gaat doen gedurende de vakantie maar ik ben gek van zwemmen en duiken. Met name dit laatste doe ik veel te weinig. Het kost namelijk vrij veel tijd en dat wil niet altijd lukken. Er zijn ook zoveel andere dingen te doen.

In Dubai hebben ze iets gaafs gemaakt: Deep Dive Dubai. Het diepste zwembad ooit. 60 meter diep!

Deep Dive Dubai is niet alleen een zwembad, maar biedt ook een hele verlaten verzonken stad voor duikers van alle niveaus van beginner tot professional. 

In deze bak zit 14 miljoen liter water dat is opgewarmd tot 30 graden.

Zit Dubai er toch niet? Als je met iemand minder genoegen neemt kan je ook naar Polen. Daar hebben ze een zwembad met een diepte van 45 meter. Het ziet er wel een stuk minder indrukwekkende uit.

Alvast een fijne vakantie! Heb je mij nodig voor vragen. Ik en mijn team blijven altijd beschikbaar voor vragen en oplossingen.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

PS een filmpje van het zwembad in Dubai: https://youtu.be/JGOSSBf-9X0 

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 23 juli 2021