FlexMan | Wetenschappelijke Wist-Je-Dat’jes

Heb je je ooit afgevraagd hoe we er in slagen koel te blijven tegenover airco’s, ventilatoren, en koelers? Mensen zijn van nature nieuwsgierige wezens die geïnteresseerd zijn in en nieuwsgierig zijn naar de redenen van gebeurtenissen. 

Maar hoe je de kwaliteiten van een bepaalde soort of een bepaald voorwerp kunt bestuderen was voor alle mensen een grote zorg. Er zijn wetenschappers die de studie van verschillende onderwerpen hebben gegroepeerd onder de brede discipline van de wetenschap.

De mens heeft enorm veel profijt gehad van de wetenschap. De mens, als logisch wezen, is vreemd geweest in zijn streven naar zorg voor het milieu, wat in verschillende delen van de wereld tot verscheidene ontdekkingen heeft geleid. 

De studie van het milieu staat bekend als wetenschap. Dieren, chemicaliën, de kracht, de aarde, planten, en andere onderwerpen worden bestudeerd op verschillende gebieden van de wetenschap, zoals natuurkunde, scheikunde, en biologie.

Wetenschap is heel essentieel in ons dagelijks leven. We gebruiken wetenschap in het dagelijkse leven. We worden wakker en gebruiken pasta en borstel, die beide door de wetenschap gegeven worden. We gebruiken wetenschap bij koken, eten, kleding enz. Bij bakken komt basiskennis van wetenschap kijken en bakmachines zoals oven, magnetron zijn begiftigingen van de wetenschap.

Kun je je een leven zonder elektriciteit voorstellen? Zo niet, dan moet je weten dat elektriciteit ook door de wetenschap gegeven is.

Einstein zei dat “Al onze wetenschap afgemeten aan de werkelijkheid, primitief en kinderlijk is – en toch het kostbaarste is wat we hebben”.

De voortdurende inspanningen en de strijd om de horizon van de systematische kennis te verruimen schiepen een behoefte aan het beschrijven en begrijpen van de natuur en de gebeurtenissen die ermee samenhangen. 

Deze behoefte leidde tot de geboorte van wat we vandaag wetenschap noemen. En vandaag is wetenschap een belangrijk vak geworden. 

Bovendien doen gebeurtenissen als koken, het koken van water, het branden van een kaars, het stremmen van melk, elektriciteit, gemotoriseerde voertuigen, mobiele telefoons enz. ons in het algemeen de aanwezigheid van wetenschap in het dagelijks leven beseffen. 

Zonder jullie verder in spanning te houden is FlexMan hier met enkele wetenschappelijke weetjes om het weekend in te glijden!

  • Wist je dat het hart tijdens een gemiddeld leven bijna 1,5 miljoen vaten bloed pompt, wat genoeg is om 200 tankwagons te vullen?
  • Wist je dat één centimeter regen gelijk is aan 10 centimeter sneeuw?
  • De enige betrouwbare zwangerschapstest tot in de 1960’s was een vrouwelijke Afrikaanse klauwkikker te nemen en er de urine van een vrouw in te spuiten. Als de kikker binnen 12 uur ovuleert is de vrouw zwanger.
  • De menselijke maag is in staat scheermesjes te verteren.
  • Een vlooi zijn versnelling overtreft die van de Spaceshuttle.
  • Een mens kan gemiddeld 15000 keer per jaar dromen.
  • Weet je dat een baby bij zijn geboorte slechts één kopje bloed in zijn lichaam heeft en dat één op de 2000 baby’s geboren wordt met een of meer tanden. 
  • Voetafdrukken die astronauten op de maan achterlieten, zullen voor eeuwig bewaard blijven. 
  • De zwaartekracht van de maan veroorzaakt hoge & lage getijden op aarde. 

Genoeg weetjes die leuk zijn, maar nu de praktische toepassing van de wetenschap op de business die wij aan je leveren.

Samen met een team van techneuten zijn we ieder dag bezig met wetenschap of het toepassen hiervan. Bij onze nieuwste locatie in Tilburg kan je alles met een pasje bedienen. Parkeren, buitendeuren, de koffiemachine en je brievenbus. Het is nu nog maar een kleine stap om ook je kantoordeur hiermee aan te sturen en een koelkast waar je je lunch kan kopen.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de agenda’s van de flexruimte te koppelen aan al onze deuren zodat je altijd in de juiste kamer terecht komt en zelfs direct kunt reserveren als je voor de deur staat.

Wil je ook dat de wetenschap je business steeds effectiever maakt, maar dan voor heel weinig geld. Begin met een service kantoor of een virtueel kantoor van ADD::Flex4you. Maak een offerte via https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/ en neem een voorsprong op al je concurrenten.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Submit your comment

Post Comment