Flexplekken en flexibele kantoren

Flexplekken en flexibele kantoren

Flexplekken en flexibele kantoren van ADD Business PointFlexplekken

Met onze flexplekken bent u helemaal klaar voor het nieuwe werken en dat tegen een zeer scherpe prijs. Bent u onderweg en wilt u afspreken op een locatie of rustig uw werk afmaken als er wat ruimte in uw agenda is vrijgekomen? Zonder te reserveren loopt u één van onze vestigingen binnen gaat u direct naar onze flexplekken. Dit is flexwerken zoals het bedoeld is.

 

Flexibele kantoorruimte

Met een flexibele kantoorruimte van ADD bent altijd verzekerd van een werkplek. Een flexibel kantoorruimte of deelkantoor dient u vooraf te reserveren. Dit kan via ons online reserveersysteem. Wanneer u op een vast tijdstip periodiek gebruik wilt  maken van flexibele kantoorruimte, dan is een deelkantoor van ADD een geschikte keuze voor u. Met onze flexibele kantoorruimtes zijn we voorlopers in het nieuwe werken.

 

Overal uw eigen flexplek

Steeds meer van onze locaties zijn voorzien van flexplekken. Met ons abonnement kunt u onbeperkt en op iedere locatie (mits deze is voorzien van flexplekken) gebruik maken van een werkplek. Reserveren is niet nodig. Daarnaast zijn al onze locaties voorzien van spreekruimtes, coachruimtes en presentatieruimtes die u kunt reserveren voor de momenten dat u ze nodig heeft.

 

Perfecte ergonomie en techniek

Het meubilair in onze flexplekken is in hoogte verstelbaar, zijn ergonomisch en voorzien van een telefoontoestel waar u op kunt inloggen zodat u met uw eigen nummer naar buiten kunt bellen en gesprekken kunt ontvangen. Flexplekken hoeven niet gereserveerd worden, u kunt bij onze locaties binnen lopen en u bij de receptie melden.

 

Voordelen van flexplekken

Groen vinkjeGebruik van flexplekken op alle locaties;

Groen vinkje Eén locatie is als vestigingsadres bij de KvK te gebruiken;

Groen vinkjeMogelijkheid om uw bedrijf op één van onze locaties te vestigen;

Groen vinkjeVoldoende kastruimte (op één locatie);

Groen vinkjeGratis lokaal of nationaal telefoonnummer;

Groen vinkjeU voldoet aan alle richtlijnen van Het Nieuwe Werken;

Groen vinkjeGebruik van spreek- en coachruimte voor maximaal 10 uur p. maand; *

Groen vinkjeUw post wordt doorgestuurd of bewaard op één van onze locatie; *

Groen vinkjeTelefoonbeantwoording; *

 

* Indien u gebruik maakt van deze dienst, brengt dit (extra) variabele kosten met zich mee die achteraf, maandelijks aan u worden doorberekend. 

 

 

 

Direct een offerte op maat

 

Reserveer hier een ruimte

 

Vraag een bezichtiging aan voor een flexplek of flexibel kantoor