Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Flexplekken

Werkend Nederland schreeuwt om innovatieve oplossingen op het gebied van werken. Is het niet om kosten te besparen, dan is het wel om het fileleed te verminderen. Zowel werknemers als werkgevers smachten naar een flexibele manier van werken. ADD komt met een praktische oplossing, flexplekken. In de 24 ADD Business Points zijn er diverse flexplekken beschikbaar waar zowel werkgevers als werknemers gebruik kunnen maken van alle gemakken van een kantoorruimte, maar zonder enige verplichting. Koffie, thee etc. staat altijd paraat en uiteraard zijn alle flexplekken voorzien van passend meubilair. De tijd waarin we leven staat in het teken van verandering en verbetering. Blijf dus niet vastzitten in oude gewoontes en til uw onderneming naar het volgende niveau met de flexplekken van ADD Business Point. 

 

Wat zijn flexplekken?

In de diverse kantoorruimtes van ADD treft u verschillende flexplekken aan. Per ruimte is er plek voor vier flexwerkers. Dit aantal is beperkt om er voor te zorgen dat zowel u, als andere flexwerkers in alle rust kunnen werken en geen hinder van elkaar ondervinden.

De flexplekken zijn uitgerust met al het nodige meubilair en diverse voorzieningen. U kunt denken aan:   Groen vinkje In hoogte verstelbare bureau’s; Groen vinkje Verstelbare stoelen; Groen vinkje Opbergmogelijkheden; Groen vinkje Koffie/thee etc.  

Waar vind u de flexplekken

ADD Business Point telt 24 kantoren verdeeld over Nederland en één in België. De kantoorruimtes bevinden zich zoveel mogelijk in of rond grote steden. Voor een compleet overzicht van alle vestigingen klikt u op het tabblad ‘Overzicht Locaties’. 

 

Online reserveren

De flexplekken zijn direct online te reserveren. Hiervoor klikt u op het tabblad ‘Reserveer Online’. Wees er snel bij want zoals u nu weet, de plekken zijn beperkt! 

 

Offerte of meer informatie

Wilt u liever eerst wat meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen met u wat de beste oplossing is voor uw onderneming. Liever een offerte aanvragen? Dat kan nu heel eenvoudig met de knop ‘Easy Offerte’ op deze website. Uiteraard geheel vrijblijvend.