Gezocht: Dronken Poolse vrachtwagenchauffeur

Een betrouwbare partner in de logistieke dienstverlening kan voor een wereld van verschil zorgen, vooral in het geval dat je als business afhankelijk bent van transportbedrijven, wat voor een brede waaier van business’ van toepassing is.

Zendingen binnen de beloofde termijn doen aankomen is tenslotte een must voor je bedrijf. 

Wanneer zendingen niet geleverd worden binnen de geplande termijn kan dit de reputatie van een onderneming namelijk schaden en het bovendien in een slecht daglicht zetten tegenover klanten. 

Want die laatste, geeft er helemaal niet om wie z’n schuld het is, in het perspectief van klanten ben jij als leverancier of verkoper de verantwoordelijke partij, wat logisch is toch?

Ervaringsniveau van het bedrijf: De bestaansduur van de logistieke dienstverlening  toont aan dat een transportbedrijf kwalitatief werk levert voor zijn klanten, terwijl een voortdurend stijgende reputatie het kwaliteitsbeheer van de onderneming bewijst.

Uitstekende communicatie: Op de hoogte zijn van behoeftes en vereisten van klanten met een voortdurende opvolging tijdens het dienstverleningstraject en het benadrukken van die puntjes met een gezond evenwicht weerspiegelen uitmuntend management en een voortreffelijke logistieke dienstverlening onderneming.

Consideratie en flexibiliteit: Een professioneel transportbedrijf verschaft een op maat gemaakt plan voor iedere klant, want iedere klus is namelijk uniek en verlangens en noden kunnen ook sterk verschillen van klant tot klant, en bij dezelfde klant anders liggen naargelang de trajecten die spelen op dat moment. 

Bekwaamheid met strikt veiligheidsbeleid: Veiligheid bij logistieke dienstverlening stopt niet bij het opleiden van personeel, onderhouden van vrachtwagens of 

Meester van de digitale wereld: Topklasse transportbedrijven hebben een aanzienlijke technologische voorsprong ten opzichte van hun concurrenten en zijn hen bovendien altijd voor. Processen automatiseren, resultaten traceren in realtime en effectief orderbeheer bieden via hun goed uitgeruste systemen een vangnet om fouten op te vangen, en verschaffen klanten up-to-date informatie van de logistieke dienstverlening.

Tal van voorzieningen beschikbaar: Logistieke dienstverlening van de bovenste plank spits zich niet op een vastgestelde prijs en dienst die vastligt voor alle concepten. In plaats daarvan voorzien ze een ruim assortiment aan diensten die bovendien nog gepersonaliseerd en op maat kunnen worden aangeboden om de behoefte van de klant tot in de puntjes te bevredigen.

Tarieven: Vanzelfsprekend is, zoals altijd en overal, prijs een omvangrijke factor die bij het merendeel van klanten zelfs de primaire vraag zal zijn en zullen zorgen voor de keuze voor uw bedrijf, of dat van de concurrentie.

Tijdsgericht: Een bedrijf dat zendingen op tijd aankomen en er dan ook alles aan doen om dat proces zo vlot mogelijk voor de klant te maken is de laatste op ons lijstje, maar zeker niet de minst belangrijke.

Door de vermelde karakteristieken na te gaan en de  vergelijking te maken om je logistieke dienstverlening behoeftes te vervullen en een stressloze verzendervaring die je transportbehoeften niet enkel zullen vereenvoudigen, maar optimaliseren van A tot Z.

Het lijstje zouden we makkelijk nog even kunnen laten doorgaan, maar dit zijn in elk geval al diepgaande waarden die je kunnen helpen wanneer je logistieke dienstverlening nodig hebt voor jouw privé of je business.

Moet je nagaan dat de transportsector de enige sector is in de wereldeconomie die overal, letterlijk dan, met elke andere sector in verbinding staat. 

Met het organiseren van de perfecte spreekkamer, flexwerkplek, coachkamer of behandelkamer is het niet anders dan bij een logistiek bedrijf. 

Met mijn business moet ik ook aan alle bovenstaande punten voldoen om een geschikte kamer te leveren voor een fantastische prijs. Een kamertje schoonhouden lukt de meesten wel maar de volledige automatisering in mijn bedrijf maakt het verschil waardoor deze flexkamers tegen een ontzettend scherpe prijs kunnen worden aangeboden van 1 uur tot lange duur.

Wil jij ook de beste spreekkamer, flexwerkplek, coachkamer of behandelkamer voor de beste prijs? Check onze site voor het totale overzicht: https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/flexruimtes-reserveren/

Ok, ok, ok, het is waar het agendasysteem kan nog beter worden geautomatiseerd…daar werken we aan.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Submit your comment

Post Comment