Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Handige adressen avocatenkantoor opstarten

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Handige adressen avocatenkantoor opstarten

[/vc_column_text][vc_column_text]Steeds meer startende advocaten kantoren maken gebruik van onze dienstverlening. We hebben 9 handige adressen voor het starten van een advocatenkantoor in kaart gebracht. Deze blog en websites kunnen je op weg helpen om je eigen bedrijf op te starten.

Helaas zijn er in Nederland niet veel organisaties die zich specifiek richten op kleine advocaten kantoren. Samen met een aantal van onze klanten hebben we gezocht naar naar Amerikaanse initiatieven die wel helemaal zijn gericht op startende en kleine advocaten kantoren. We hebben dit toch op deze manier willen samenstellen omdat we ons niet richten op de juridische aspecten. We gaan er vanuit dat je deze als advocaat al in huis hebt.

Small Firm Innovation – smallfirminnovation.com

“Small Firm Innovation biedt inzichten en advies uit eerste hand aan individuele en kleinbedrijf advocaten. De informatie over de zakelijke realiteit van het runnen van een advocatenkantoor komt van toonaangevende experts en ervaren collega’s. De site benadrukt uitsluitend praktische oplossingen voor echte uitdagingen. Het eerste hand verslag over het succes van kleine ondernemingen creëert een sfeer voor een dynamische uitwisseling van kant-en-klaar ideeën. Small Firm Innovatie is een bron van, voor en over individuele en kleine advocatenkantoren”.

MyShingle – myshingle.com

“MyShingle.com, gelanceerd in 2002, was het eerste blog voor en over individuele en kleine advocatenkantoren, en onderdeel van de eerste generatie van 100 advocatenblogs die online kwamen. Tot op heden, blijft MyShingle.com de meest uitgebreide online bron voor individuele en kleine advocatenkantoren met duizenden blog posts en een indrukwekkende voorraad van gratis e-books, checklists en formulieren voor het starten en runnen van een advocatenkantoor. ”

Attorney at Work – attorneyatwork.com

Attorney at Work, heeft als doel om je alles te geven wat je nodig hebt om een advocatenpraktijk op te starten – en een leven te leiden – waar je plezier in hebt. Praktijk tips over de wet worden dagelijks geleverd. Aan het begin van elke werkdag, ontvangen abonnees van de website een gratis e-mail met een link naar de blog post van de dag. Het biedt ideeën over alles, van het werven van klanten tot aan het oplossen van het dilemma: “volop werk, maar een chronisch gebrek aan tijd”. Daarnaast worden tips gegeven hoe je kunt beschikken over cloud computing, juridische Apps en lokaal onderzoek, en over wat te doen aan een burnout en pesten op het werk. ”
Lawyerist – lawyerist.com “Lawyerist, heeft als doel advocaten te helpen om betere advocatenkantoren op te bouwen, door het publiceren van de beste informatie en advies voor individuele en kleine advocatenkantoren.

“Hoe begin je een advocatenkantoor” www.nwk.nl/startersadvies-advocatuur

De pagina “Hoe een advocatenkantoor te beginnen” – onderdeel van Niehoff Werning & Kooij – biedt gratis informatie gerelateerd aan opstart- problemen waar individuele en kleine advocatenpraktijken mee te maken krijgen. Zakelijke kwesties zoals kantoren en voorzieningen, de basis van marketing, opstarten, bedrijfsstructuur, benodigdheden voor het kantoor, en rechtszaak technologien, zijn cruciaal voor het voortdurende succes, de werking, en de groei van jouw advocatenkantoor. ”

Advocatie – www.advocatie.nl

Nieuws, vacatures, marketing, technologie, praktijk management en materiële wetgevingsbronnen voor de advocatenpraktijk.

Mr. – www.mr-online.nl

Mr. is een platform voor juristen met actuele zaken uit de juridische wereld.Naast deze website is er een een magazine waarop je je gratis kan abonneren als je in de branche werkzaam bent

Rechtenforum – rechtenforum.nl

Rechtenforum is het internet discussieforum voor beginnende juristen. Een online inter-universitair discussieplatform waar je onder andere studie- en stage-ervaringen kunt bespreken met andere rechtenstudenten. En natuurlijk kan je ook de onderwerpen van anderen lezen. Het beschikt over ongeveer honderden actieve en individuele abonnees, die alles bespreken van technologische tips en juridische adviezen tot wat je het beste kan dragen in een rechtbank.

SCORE – www.score.org

SCORE is een non-profit organisatie, gewijd om kleine bedrijven te helpen op te starten, te groeien en hun doelen te bereiken door middel van onderwijs en mentorschap. Zij doen dit al meer dan vijftig jaar. Dankzij een netwerk van 11.000 vrijwilligers, zijn zij in staat om hun service kosteloos of tegen zeer lage kosten aan te bieden.

Een aantal Nederlandse sites waar je echt niet omheen kan:

 

Nederlandse orde van advocaten – www.advocatenorde.nl/11938/opgave-nieuw-kantoor

Hier kan je echt een begin maken met het starten van je eigen adcovatenkantoor. Alle benodigde formulieren tref je hier aan alsmede de uitleg waar je aan moet voldoen

Alle uitspraken die zijn geweest – www.Jure.nl

Jure biedt je de mogelijkheid om online rechterlijke uitspraken te zoeken en te bekijken.

Juridische kennis portal – www.juridischkennisportaal.nl

Plaats zelf juridische informatie, documenten, publicaties, jurisprudentie en wet- en regelgeving, en maak gebruik van alles dat anderen voor je hebben geplaatst.

Actueel juridisch nieuws – www.advocatenstart.nl/home/juridisch_nieuws.htm

Het laatste juridische nieuws, volledig en overzichtelijk op één pagina

Ondersteuning door masterstudenten – Jupos.nl

Ondersteuning door masterstudenten of recentelijk afgestudeerden die zorgvuldig worden geselecteerd en dolgraag voor advocaten werken. Je betaalt de Jupo per uur en hoeft daardoor geen fulltime personeel in dienst te nemen. Jij als advocaat kunt je op deze manier focussen op je meest hoogwaardige werk en juridische ondersteuning krijgen waar noodzakelijk.

Enkele leuke artikelen of startende advocaten

Uw advocatenkantoor: starten, uitbouwen en fuseren:
https://www.multiraedt.nl/2014/07/16/uw-advocatenkantoor-starten-uitbouwen-en-fuseren

6 jonge advocaten starten eigen bedrijf:
https://youngstartup.nl/blog/post/6-jonge-advocaten-starten-eigen-bedrijf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Start een succesvolle advocaten praktijk.

Volg hier de gratis training.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/W-ijohGFjLQ” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_facebook][vc_tweetmeme][vc_googleplus][/vc_column][/vc_row]

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 24 juli 2016