Het einde van de festivals …

Wat was het weer een lekker lang  weekend. Vier dagen even helemaal niks. Dan ook nog het Jazzfestival in de stad om samen met mijn geliefde van jazzmuziek en de vibe er omheen te genieten.

Het weekend afgesloten met mijn verjaardag samen met alle dierbare mensen om mij heen. Het was een mooi en lang weekend om niet snel te vergeten.

Het is nu zondagavond laat en ik lig voldaan maar uitgeput op de bank.

Yes!! 

Het festivalseizoen is terug aangebroken in het land: muziek, feest, sexks, alcohol, het volledige plaatje dus …

Maar, maar … De boosaardige Vadertje Staat had het op de jonge festivalgangers gemunt dit jaar. Naast de 5G tests die hij door z’n troepen liet uitvoeren, had hij nog een ander plan in petto voor de feestvierders.

De boosaardige Vadertje Staat had namelijk een toverserum laten ontwikkelen, die hij in alle drugs van het koninkrijk had laten infuseren. 

Van softdrugs zoals cannabis, tot het hardere spul zoals Heroïne, Crystal Meth, LSD, alle tovermiddeltjes die de jonge smurfen zoal op festivals gebruikten, mochten eraan geloven!

Zijn leger van vliegende kwaadaardige apen gingen vermomd aan de slag als jonge Noord-Afrikanen met een dik accent op hun Nederlands, en gingen zo nietsvermoedende jongelui verleiden op de festivalweide.

‘Ey, moete gij drugs hebben of wa. Ik keef u goewe prijs, drie euro voor bolleuh, gaat gij heel de nacht van danseuh.”

Vanzelfsprekend was dit geslepen marketing trucje bijzonder succesvol, zeker bij de Noord-Franse, die normaal zeker vijf keer zoveel betaalde voor een pil …

En wanneer de festivalbezoekers weigerde, gingen de apen ze injecteren terwijl ze tussen de massa probeerde terug naar de camping te wandelen.

De effecten van het serum waren verwoestend. De feestgangers 

begonnen paranoïde en agressief te worden. Ze begonnen met elkaar te vechten en tenten en podia af te breken. Sommigen begonnen zelfs onschuldige omstanders aan te vallen.

Voor Vadertje Staat kon de pret niet op, die het tafereel vanop zijn boosaardige iPad live aan het volgen was.

Het leek er op dat het kwaadaardige plan vlotjes ging zoals het gepland was de avond voordien.

Was er maar een elixir dat de jongelui kon redden!

Jammer genoeg, was dat er niet. En de verdorvenheid verspreidde zich snel over de Wereldzeeën naar alle uithoeken van de wereld. Als men niet stierf van het goedje zelf na enkele dagen, was het omdat men voor dood werd achtergelaten door geïnjecteerden.

Enkele maanden later mocht de hele planeet eraan geloven, en waren er geen mensen meer over.

Toen was Vadertje Staat achtergebleven met gemengde gevoelens, hij zakte zelfs in depressie!

Waarom? Vroeg hij zichzelf af. Zijn verachtelijke plan was deze keer eindelijk vlot verlopen, en niet gestopt door een of andere held of China die plots op vier dagen al die ziekenhuizen had gebouwd om nog geen drie maanden later een vaccin te ontwikkelen en zijn virus van 2019 uit te roeien.

Nee, deze keer was alles van een leien dakje gelopen … Hij had op zijn eentje, en natuurlijk met zijn leger van vliegende apen, de wereldpopulatie van zeven miljard uitgeroeid!

Maar hij was depressief, had geen zin meer om uit bed te komen, zelfs de wil om even wat porno op te leggen en een partijtje pingpong te spelen met zijn teelballen was volledig verdwenen. 

Wat had hij gedaan … Nu de mensheid er niet meer was, had hij ook geen doel meer, zonder iemand om te teisteren, had zijn leven geen zin meer.

Die ochtend wist hij wat gedaan. Dus hij deed wat moest gebeuren en opende het raam van zijn penthouse gelegen op de bovenste verdieping van het kwaadaardige kasteel, en sprong naar beneden. Een val van 62 meter werd onderbroken door een gil.

Ik schrok wakker. Het was maar een droom!

Mijn droom die steeds een beetje meer werkelijkheid wordt is het aanbieden van flexwerkoplossingen die volledig geautomatiseerd zijn.

Ieder dag werk ik had aan het steeds een beetje beter maken van jouw geautomatiseerde werkplek. Het inplannen van je werkplek, spreekkamer of behandelkamer. Automatisch toegang krijgen tot het parkeerterrein, de gebouwen en de gereserveerde kamer. Zelf de temperatuur bepalen, je ideale koffie zetten en direct je de kamer voor de volgende keer inplannen.

Deze droom is allang geen toekomst meer. Vandaag kan je dit al gebruiken bij ADD::Flex4you. Mijn bedrijf is hiermee koploper ik het leveren van geautomatiseerde werkplekken. Kijk voor het totale overzicht op https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/flexruimtes-reserveren/

Help ook mee om mij model steeds een beetje beter te maken en geef feedback hoe het nog beter, mooier en efficiënter kan.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

Submit your comment

Post Comment