Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Het getal 23

Het getal 23

Om verder te bouwen op vorige week wou ik nog even verder in de richting van getallen, en de betekenis of toch, wat men gelooft dat het betekend. Een film die me altijd is bijgebleven, waar Jim Carey de hoofdrol speelt, en ook de enige film is die niet in de komische rubriek behoort, ‘the number 23’.

Het cijfer 23 wordt algemeen beschouwd als een belangrijk getal in de wereld van de numerologie. Dit komt omdat het zijn eigen unieke betekenis en kenmerken heeft. Terwijl sommige getallen negatieve associaties hebben, worden andere getallen beschouwd als met positieve betekenissen. Over de betekenis van het getal 23 wordt al vele jaren gediscussieerd door numerologen, wiskundigen en samenzweringstheoretici. Het getal 23 is in verband gebracht met verschillende beroemde mensen zoals William Shakespeare, Ludwig van Beethoven, en zelfs John F. Kennedy. Wat betekent het getal 23? Wat zijn de verborgen betekenissen achter dit mysterieuze en intrigerende getal? 

Het getal 23 is numeriek gelijk aan het getal 3 dat wordt geassocieerd met creativiteit, verbeelding en inspiratie. 

Het getal 3 wordt beschouwd als zeer mystiek van aard, en er wordt gezegd dat het de kracht heeft om dromen om te zetten in werkelijkheid. Omdat het getal 23 numeriek equivalent is aan het getal 3, deelt het daarom veel van dezelfde kenmerken. Het getal 23 wordt daarom beschouwd als een zeer mystiek en krachtig getal. Het getal 23 is ook in verband gebracht met het getal 12. Aan het getal 12 zijn verschillende belangrijke betekenissen verbonden. Het vertegenwoordigt harmonie, volledigheid en harmonie. Het getal 23 vertegenwoordigt de eerste twee getallen – de 2 en de 3 – bij elkaar opgeteld. Als zodanig wordt het getal 23 geassocieerd met harmonie en creativiteit. Tot op zekere hoogte kan 23 ook worden beschouwd als een mengeling van de 2 en de 3.

 

Een van de symbolen die door de Vrijmetselaars wordt gebruikt is het getal 23. Het getal 23 wordt geassocieerd met de letter G, die de 7e letter van het alfabet is. De letter G staat voor God. Op het Grootzegel van de Verenigde Staten, een symbool dat door de Vrijmetselaars wordt gebruikt, heeft de piramide 23 lagen. Het getal 23 wordt ook in verband gebracht met de woorden heilig, goddelijk en geheim.

 

Edgar Cayce wordt algemeen beschouwd als de vader van de New Age beweging. Eén van de meest fascinerende feiten over Cayce is dat hij beweerde het vermogen te hebben om een hoger bewustzijn aan te boren en helderziende te worden. Cayce zou zijn paranormale gaven hebben gebruikt om mensen te helpen met hun gezondheid en financiële problemen. Zijn buitengewone vermogens hebben mensen vele jaren geïntrigeerd en gefascineerd. Cayce is beroemd om zijn lezingen, die cryptische symboliek, getallen en letters bevatten. Eén van de getallen die hij vaak gebruikte is het getal 23.

 

Het getal 23 is volgens sommigen ook verbonden met de moord op John F. Kennedy. Het officiële verhaal rond de moord op Kennedy is dat Lee Harvey Oswald de enige verantwoordelijke was voor de moord. Oswald zou 3 schoten hebben gelost, waarvan er één Kennedy in het hoofd raakte. Er zijn echter veel samenzweringstheorie aanhangers die beweren dat Oswald niet de enige was die die dag een pistool afvuurde. Zij beweren dat er een tweede schutter betrokken was bij de moord op Kennedy. Als er inderdaad een tweede schutter was, is de enige manier om te verklaren hoe hij onopgemerkt ontsnapte dat hij de plaats voor de andere schutter verliet. Er zijn verschillende feiten die deze theorie ondersteunen. Ten eerste waren er twee werknemers die in de Book Depository werkten, waarvandaan Oswald de schoten zou hebben gelost, die beweren dat ze een andere schutter hebben gezien. Er is ook een beroemde foto van de moord, waarop 2 mensen te zien zijn in de schaduw achter de beroemde grasheuvel. Een van die mensen lijkt een geweer te richten op de presidentiële stoel.

Duizeld je het ook van getallen? Mij wel in ieder geval.

Mijn hele team is nu druk doende om alle kamers naar functie in de delen. De kinderziektes zijn nu wel uit ons agendasysteem gehaalden app draait als een tierelier.

Alles moet in detail kloppen omdat die functies nogal specifiek zijn. Hierdoor hebben we nu 264 kamers (!) online staan. Je snapt een hele klus.Het gaat dan alleen nog maar om de platformen waar gebruik van maken zoals Deskbookers en Deskalot. 

Zodra dit klaar is worden onze eigen websites onder handen genomen. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Op onze site www.flex4medics.nl zijn de ruimtes al ingericht per functie en ook direct boekbaar.

Jij wil toch ook bij de grootste en meest efficiënte aanbieden van (medische) flexruimte je ruimtes plannen!

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 19 juni 2022