Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Het nieuwe werken volgens fokke en sukkeWat is het nieuwe werken?

Het is lastig om hier een concreet antwoord op te geven. Het is namelijk voor iedereen anders. Bij ADD  ontwikkelen we producten en diensten die onze klanten de ruimte geven om zelf invulling  aan het nieuwe werken te geven. Dat is onze versie van het nieuwe werken. Onze producten en diensten zijn  makkelijk aan te passen aan de omstandigheden en de tijd waar een bedrijf zich bevindt. Onze producten en diensten groeien met de onderneming mee. We zullen onze producten en diensten steeds blijven aanpassen en nieuwe producten en diensten blijven ontwikkelen om u te ondersteunen in het nieuwe werken.  

Is het nieuwe werken wel zo nieuw?

Het werken en de werkomgevingen veranderen voortdurend.  Het werk moet en kan steeds efficiënter. We willen steeds meer doen in minder tijd en we streven ernaar steeds flexibeler zijn. We willen werken wanneer het ons uitkomt. Het nieuwe werken is van alle tijden. Het krijgt alleen, door de mogelijkheden mobiel te werken, een steeds andere dimensie.  

Ga ook voor het nieuwe werken

Heeft u meestal ook nog veel werk over aan het einde van de dag? Kortom heeft u het gewoon ontzettend druk? Neemt u dan eens de tijd om uit te zoeken wat het nieuwe werken voor u kan betekenen. Welke tools kunt u bijvoorbeeld inzetten die u helpen om efficiënter met uw tijd om te gaan? Door slimmer te werken en te reizen krijgt u meer grip op uw tijdbesteding. U creëert hiermee namelijk meer rust en u blijft  baas over uw eigen agenda. Het nieuwe werken is toepasbaar op alle beroepsgroepen. Onderaan deze pagina vindt u een aantal links naar diverse websites. Deze websites helpen u om uzelf te oriënteren op het gebied van het nieuwe werken en geven u tevens inzicht in de invulling die ADD aan het nieuwe werken geeft.  Het is belangrijk dat u grip houdt op uw bereikbaarheid en uw datastromen. ADD kan u hierbij helpen. Niet voor niets zijn wij de flexibele basis van succes!  

ADD en het nieuwe werken

Wij zien onszelf al een provider die het nieuwe werken mogelijk maakt. ADD maakt diensten, die doorgaans niet bereikbaar zijn voor de doorsnee onderneming, bereikbaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn:   Groen vinkjeKantoorgebouwen met uitstraling, bereikbaar voor iedere ondernemer door kleine units. Groen vinkjeNog geen budget voor kantoorruimte? Een service kantoor van ADD is de oplossing. Groen vinkjeFlexibele telefonie in combinatie met een app (de Phone Manager) en telefoonbeantwoording. Groen vinkjeOveral digitaal over uw post beschikken.   Wilt u ook de stap maken om efficiënter te gaan werken, maar weet u niet waar u moet  beginnen?  Neemt u dan contact op met één van onze casemanagers. Zijn kunnen u handvatten geven om het nieuwe werken efficiënt in uw onderneming te intergreren. U kunt onze casemanagers bereiken op telefoonnummer 085-273 4994 of  per e-mail via sales@addmail.pro.   Onderstaande websites vertellen u meer over het nieuwe werken.   Werken2.0 Het nieuwe werken blog Slimmer werken met Life hacking