Hoe passief ben jij

De laatste tijd hoor ik allerlei mensen die met een passief inkomen bezig zijn. Of beter, willen gaan zijn.

Je kan je tijdlijn van Facebook niet doorlopen of je komt er wel weer eentje tegen. Die probeert je een cursus te verkopen hoe je moet beleggen in vastgoed, cryptomunten moet kopen of op de aandelenbeurs aan de slag moet gaan.

Ik vraag mij dan altijd af waarom doen deze mensen dat. Zijn ze niet echt zo goed met aandelen, vastgoed of cryptomunten en willen ze dat met je delen voor een appel en een ei? Gevoelsmatig klopt dit nooit helemaal.

Althans als ik naar mijzelf kijk, zou ik nooit de truc verklappen waarom ik mijn business succesvol zou runnen. Misschien verwachten ze dat de markt nog meer naar boven gaat als zij hun markt een beetje pushen…denk het niet dat het echt gaat helpen.

Ik denk namelijk dat ze helemaal niet zo succesvol zijn op dat gebied. Ja, in het verkopen van een online cursus misschien.

Maar even wat anders, als we nu allemaal passief aan ons geld gaan komen, wie gaat dan nog het echte werk doen?

Misschien toch een stapje terug. Wat is passief inkomen nu eigenlijk?

Het is een manier om geld te verdienen met weinig tot geen dagelijkse inspanningen. Het is vaak veel werk aan de voorkant maar daarna stroomt het geld binnen…dat is het idee.

Slapend rijk worden dus.

Er zijn veel mensen die een passief inkomen opbouwen naast hun huidige baan zodat wanneer het mogelijk is vanuit het passieve inkomen te leven de switch te maken.

Maar waar ga je beginnen? Ik ben best veel opties tegen gekomen om een passief inkomen op te bouwen. Ik gaf al het voorbeeld van vastgoed en beleggingen. Maar een andere veel gehoorde is het maken van een online training. Je maakt 1 keer een training en die kan je oneindige keren doorverkopen. Je kan hem laten vertalen en vervolg versies op maken.

Ook een veel gehoorde is dropshipping. Zelf geen inkooprisico’s, alleen de voorkant opzetten en draaien maar met de business.

Wat ook een hele mooie manier om passief inkomen te genereren is een blog of een vlog starten. Doe het over reizen, heb je direct een invulling voor alle tijd die je over gaat houden. Kan je in de rij aansluiten van de 1000-den die je al voor zijn gegaan.

Waar je ook flink mee kan cashen is het ontwikkelen van een briljante app. Kijk naar het voorbeeld van Whatsapp. Die jongens hebben echt een passief inkomen gecreëerd.

Ook met social media kan je tegenwoordig een heel mooi passief inkomen creëren. Heeft wel even aan aanloopje nodig.

Voor al dat passieve inkomen heb je toch een bedrijfje nodig. Een kantoor heb je voor je passieve inkomen niet nodig en is alleen maar een kostenpost. Dan leveren wij toch gewoon je vestigingsadres op 1 van onze 30 locaties.

Is ook zo geregeld voor een appel en een ei. 1 keer ingeregeld en het werkt ook heel passief. Of beter heel actief. Je post haal je op in een online beveiligde omgeving, telefoongesprekken nemen we voor je aan en pakketjes sturen we door naar daar waar je wil.

Maak een offerte via https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/ en vestig je passief inkomen bedrijf in 1 van onze representatieve gebouwen.

Ga er maar eens lekker over dromen dit weekend. Fijn weekend alvast!

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Submit your comment

Post Comment