Inkomende post verwerking Den Haag

Uw post is in goede handen

Wilt u de inkomende post verwerking in Den Haag uitbesteden? Kies dan voor de expertise van ADD Business Point. Bij ons is uw post in goede handen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw post op de juiste manier verwerkt wordt. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor u in Den Haag zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u graag van dienst zijn voor de verwerking van uw brieven en pakketjes.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als u kiest om uw postverwerking uit te besteden in Den Haag, dan kunt u terecht bij ADD Business Point. Geef uw wensen en eisen aan ons door en onze collega’s zullen hier rekening mee houden als het gaat om uw inkomende post. U bent bij ons op de juiste plek als het gaat om het volgende:

  • Groen vinkje Wij sturen uw inkomende post door naar u. De brieven en pakketten zullen verstuurd worden naar het door u opgegeven adres. Dit kan zelfs ook het buitenland zijn. Wij zorgen voor de verwerking.
  • Groen vinkje Wilt u dat uw post naar een ander adres wordt gestuurd dan Den Haag? Ook dit passen wij direct voor u aan
  • Groen vinkje Onze medewerkers kunnen de brieven ook inscannen, zodat het u het digitaal kunt ontvangen. Dit doen wij alleen met uw toestemming. Wij bieden ook de mogelijkheid om het originele stuk via de post naar u toe te sturen
  • Groen vinkje U krijgt uw eigen brievenbus bij de vestiging in Den Haag. Zo kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij de post

Wij zorgen voor de inkomende post verwerking in Den Haag

Wilt u niet te veel geld kwijt zijn aan de verwerking van de inkomende post? Dan kunnen wij de poststukken ook digitaal maken. U krijgt dan van iedere brief een digitaal stuk via de e-mail toegestuurd. Ook is er de mogelijkheid dat wij uw poststuk online zetten in uw eigen documentmanagementsysteem. De kosten blijven laag, omdat u per brief betaald. Deze optie is vooral handig als u in het buitenland verblijft en u toch uw post wilt ontvangen uit Den Haag!

Neem contact op voor meer informatie

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij bieden als het gaat om inkomende post, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken via 070-8209931 of via de e-mail op info@addmail.pro. Inkomende post verwerking in Den Haag uitbesteden? Bel ons direct!

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha