Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Besteed uw postzaken uit

Wist u dat u inkomende post verwerking in Dordrecht prima kunt laten verzorgen door de vakmensen van ADD Business Point? Wij werken direct, professioneel en discreet. U hoeft zich dus geen zorgen te maken belangrijke post te missen. U bepaalt zelf hoe wij uw inkomende post verwerking uitvoeren. U geniet daardoor van volledig maatwerk in Dordrecht. Neem contact met ons op om uw wensen aangaande inkomende post verwerking in Dordrecht door te spreken.

Vele voordelen van inkomende post verwerking

Graag horen wij van u welke diensten u bij ons af wilt nemen in Dordrecht als het gaat om de inkomende post verwerking. U kunt onder andere kiezen uit onderstaande mogelijkheden:
  • Geniet van een eigen brievenbus
  • Hier kunt u zelf 24/7 bij terecht
  • Laat uw post door onze medewerkers inscannen
  • Zij sturen uw post digitaal naar u op
  • Maar ook fysieke post sturen wij (zelfs internationaal) naar u door

Onze inkomende post verwerking in Dordrecht moderniseert

Vroeger hield inkomende post verwerking niet veel meer in dan het openen en opbergen van post. ADD Business Point begrijpt als geen ander dat dat nu niet meer afdoende is. Wij zijn daarom met de tijd meegegaan en hebben gemoderniseerd. Zo scannen onze medewerkers uw post graag voor u in. En zij sturen u deze desgewenst digitaal naar u op. Waar u ook voor kunt kiezen is dat wij uw post direct opslaan in uw documentmanagementsysteem. Dit maakt het niet eens een dure aangelegenheid, aangezien u per poststuk betaalt. Wat zijn uw wensen in Dordrecht? Laat het ons weten.

Behoefte aan ondersteuning in Dordrecht?

Bent u er van overtuigd dat enige ondersteuning in uw postzaken ideaal is? U bereikt ADD Business Point telefonisch via 078-7440142. Mailen mag naar dordrecht@addmail.pro. Ontdek welke voordelen inkomende post verwerking in Dordrecht u te bieden heeft!