Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_gallery interval="3" images="2160,2341,2342,2343" img_size="582 x 388"][vc_column_text]

Post verwerking in Rotterdam uitbesteden

Kost het verwerken van post jou ook veel tijd? En wil je dit het liefste uitbesteden? ADD Business Point in Rotterdam staat voor je klaar. Onze goed getrainde en professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring in de (digitale) verwerking van zakelijke post. Zij zorgen ervoor dat jouw post op de juiste manier wordt verwerkt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van post verwerking in Rotterdam? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op: 010 820 8998 of rotterdam@addmail.pro. Wij garanderen jou dat jouw zakelijke brieven en zakelijke pakketjes bij ons in goede en professionele handen zijn.

Voordelen van de post verwerking service in Rotterdam

Wanneer je kiest voor post verwerking in Rotterdam, dan ben je bij ADD Business Point aan het juiste adres. Geef alle specifieke wensen en eisen aan ons door en wij zullen voor jou aan de slag gaan. Je krijgt een postadres met eigen postvak in Rotterdam en wij hebben zelfs meer opties voor je:
  • Alle post kan naar een opgegeven adres worden doorgestuurd. Dit geldt voor zowel post als pakketjes
  • Post in het buitenland ontvangen? Dit kunnen wij ook regelen! Geef het adres aan ons door.
  • Tussentijdse adreswijziging? Geef deze wijziging aan ons door en wij zullen de inkomende post naar het nieuwe adres sturen.
  • Wij bieden ook de mogelijkheid om brieven in te scannen en te digitaliseren. In dit geval ontvang jij de post digitaal en maken wij ook een digitaal archief. Hierdoor heb je altijd en overal inzage in je post. Dit doen wij alleen met jouw toestemming.
  Meer weten over inkomende post verwerking in Rotterdam? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

De inkomende post verwerking in Rotterdam

Wil jij inkomende post verwerking uitbesteden? Maar niet teveel betalen? Dan is de post digitaal maken een optie. Wij scannen iedere brief in en zetten deze voor jou in een eigen documentmanagementsysteem. Je betaalt per brief.  Dat betekent dus lage kosten en geen extra hoge kosten. Dit is vooral een goede oplossing wanneer je bijvoorbeeld in het buitenland verblijft en toch snel je brieven wilt ontvangen.

Aanvullende informatie nodig?

Wil jij meer weten over de post verwerking van ADD Business Point? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u snel, professioneel en vriendelijk te woord. Bel ons op 010-8208998 of mail naar rotterdam@addmail.pro. Uiteraard kan je ook online een offerte aanvragen. Deze gratis en vrijblijvende offerte ontvang je binnen 5 minuten in je mail.[/vc_column_text][vc_googleplus annotation="inline"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Rotterdam Corkstraat 46 3047 AC Rotterdam T: 010 - 820 8998 E: rotterdam@addmail.pro[/vc_column_text][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Alle diensten van ADD Business Point in Rotterdam

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]Service kantoor Virtueel kantoor Vestigingsadres[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]Postadres Virtual office[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]Telefoondienst Inkomende post verwerking[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]