Inkomende postverwerking Assen

Postverwerking in Assen uitbesteden?

Inkomende postverwerking in Assen? Jouw post is in vertrouwde handen bij de vakmensen van ADD Business Point in Assen! Ook in Assen zijn wij sterk in zakelijke oplossingen voor jouw bedrijf. Wij werken op een directe, professionele en discrete manier en handelen jouw post snel en vertrouwd af. Uiteraard bepaal jij zelf hoe jij je inkomende postverwerking uitgevoerd wilt zien. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren in oplossingen, speciaal afgestemd op de wensen van jou als ondernemer in Assen. Meer weten over de mogelijkheden van inkomende postverwerking? Bekijk alle informatie over onze postverwerking, of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Inkomende postverwerking in Assen op moderne manier

Post wordt steeds digitaler. Toch krijg je vaak nog fysieke post waardoor je nog mappen vol documenten hebt. De inkomende postverwerking in Assen maakt het mogelijk om poststukken te laten scannen, opsturen en desgewenst digitaal te verzenden. Tevens is het mogelijk om de inkomende post direct op te slaan in een documentmanagementsysteem. Hierdoor heb je geen mappen vol met informatie waarin je niets terug kunt vinden, maar heb je met één duidelijke zoekopdracht direct het document gevonden. Hiermee bespaar je tijd en geld. Je betaalt voor de inkomende postverwerking in Assen altijd een voordelige prijs per poststuk, hierdoor ben jij nooit teveel geld kwijt. Daarnaast zit je bij onze inkomende postverwerking niet vast aan langlopende contracten, maar zijn onze diensten maandelijks opzegbaar. Wil jij dus alleen ondersteuning tijdens drukke periodes of in de vakantietijd? Dat maken wij voor jou mogelijk. Nieuwsgierig? Bespreek jouw wensen met de medewerkers van ADD Business Point in Assen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Haal ook jouw voordeel uit onze diensten!

Hoe kunnen wij jou van dienst zijn? Jouw wensen staan bij ons namelijk centraal We hebben te bieden naast de mogelijkheid tot het uitbesteden van de inkomende postverwerking. Denk onder andere aan:

 • Het huren van flexwerk kantoren op jouw postadres
 • Een aanvullend vestigingsadres aansluiten op onze locatie
 • Telefoonbeantwoording
 • Agendabeheer

Neem contact op voor meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van inkomende postverwerking in Assen? Neem dan contact op met ADD Business Point door een bericht achter te laten via het online contactformulier of door te bellen op telefoonnummer: 0592 820 366

TelefoonbeantwoordingADD Business Point Assen
T: 0592 820 366
Overcingellaan 17
9401 LA Assen
assen@addmail.pro

Direct een offerte op maat voor uw vergaderlocatiesReserveer direct bij een van de vergaderlocaties van ADDBekijken een vergaderlocaties van ADD


  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha