Inschrijfadres

Alles onder één dak

InschrijfadresBent u op zoek naar een representatief kantoor dat u als inschrijfadres voor uw onderneming kunt gebruiken? Kijk dan eens naar het aanbod kantoren van ADD Business Point. Bij ons kunt u een service kantoor huren. En deze kantoorruimte is precies zo uit te breiden dat hij voldoet aan al uw wensen. Zoekt u enkel een postadres dat tevens als uw inschrijfadres kan voldoen? Dan kunt u al voor € 75,- per maand een service kantoor bij ons huren. Maar heeft u behoefte aan een kantoorruimte, een vergaderruimte, postverwerking, telefoonbeantwoording en een professionele ICT oplossing? Ook dan bieden wij de juiste oplossing. Sterker nog, uw volledig bedrijfsvoering kan vanuit uw nieuwe inschrijfadres gevoerd worden!

Een inschrijfadres biedt u flexibiliteit

Hoe kan dat dan, vraagt u zich misschien af. Hoe kan het inschrijfadres van mijn onderneming mij helpen mijn volledige werk uit te kunnen voeren? Het zit zo. U bepaalt zelf wat u van ons af wilt nemen. Wilt u er daadwerkelijk werken? Vergaderingen voeren? Het kan er allemaal. U kunt namelijk ook extra diensten en producten als catering, beamers en whiteboards huren. In onder andere de volgende steden vindt u een service kantoor van ADD Business Point:

  • Vlissingen, Sliedrecht, Tilburg en Goes
  • Utrecht, Amersfoort, Alkmaar en Almere
  • Groningen, Hengelo, Hoogeveen, Emmen
  • Enschede, Deventer, Apeldoorn en Arnhem
  • Dordrecht, Den Haag, Bergen op Zoom en Rotterdam

Inschrijfadres voor bedrijvenEen erg slimme reden om een inschrijfadres via een kantoor van ADD Business Point te regelen, is dat het u ontzettend veel kosten scheelt. Overweegt u misschien een eigen kantoorruimte elders te huren? Dan bent u veel geld kwijt aan verborgen kosten. Denk aan de huur, het inrichten en het bemannen van de receptie bijvoorbeeld. Een service kantoor van ADD Business Point biedt u al deze voordelen (ingericht, alle producten binnen handbereik, een bemande receptie, professionele telefonistes, discrete postverwerking, etc. etc.), maar niet de nadelen: die hoge kosten!

Uw inschrijfadres en de Kamer van Koophandel

Als u uw bedrijf in wilt schrijven bij de Kamer van Koophandel, dan behoeft u een officieel inschrijfadres. Een service kantoor van ADD Business Point mag genoteerd worden als inschrijfadres. Dit in tegenstelling tot een postadres. Die kunt u ook bij ons afnemen onder de naam ‘virtueel kantoor’. Uw postadres mag prima vermeld worden op uw website en visitekaartjes als postadres van uw onderneming. Maar u kunt uw bedrijf hier niet onder inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Met het adres van uw nieuwe service kantoor mag dit wel. Het maakt het u daardoor mogelijk over een echt professioneel adres te beschikken. Hier kunt u werken, maar ook op kwalitatieve wijze uw partners en opdrachtgevers ontvangen. Zij worden vriendelijk welkom geheten door de receptioniste. Of zij worden snel en helder te woord gestaan door onze telefonistes. Als u deze telefoonbeantwoording inschakelt, nemen onze telefonistes de telefoon netjes aan met uw bedrijfsnaam. En vergeet onze professionals van de afdeling postverwerking niet! U begrijpt, zo’n inschrijfadres is veel meer dan een verplicht veldje bij de Kamer van Koophandel!

Voor wie is een inschrijfadres bij ons handig?

Een inschrijfadres kan voor diverse soorten ondernemers de uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan een ZZP’er. Wij begrijpen het heel goed dat die niet zijn of haar privé-adres wil gebruiken als inschrijfadres. Immers, ondernemers willen werk en privé gescheiden houden. Als het enkel daarom gaat, dan zou een virtueel kantoor voldoende zijn. Zo wordt uw zakelijke post naar uw externe, virtuele kantoorruimte gestuurd. Maar wilt u op elk mogelijk moment dat het nodig is opdrachtgevers en relaties representatief kunnen ontvangen? Dan biedt een service kantoor de uitkomst. U heeft hiermee niet alleen een kantoor waarop u uw onderneming in kunt schrijven, u kunt hier ook kantoor- en vergaderruimtes reserveren. Inclusief beamer en whiteboards. Ook zorgen wij dat er voortdurend koffie en thee beschikbaar is. Bent u al overtuigd?

Voordelen voor iedereen

Naast ZZP’ers genieten ook ondernemers die graag een satellietvestiging willen hebben in een regio waar veel klanten zich bevinden van onze service kantoren. Om het helemaal gemakkelijk voor u te maken, bieden wij ook lokale, nationale en internationale telefoonnummers voor uw bedrijf aan. Zo bent u altijd en overal bereikbaar voor potentiële klanten. In uw representatieve kantoor, telefonisch of per post. Hierbij nog enkele voordelen van een inschrijfadres van ADD Business Point:

  • Postverwerking
  • Representatief adres
  • Binnen 24 uur geregeld
  • Telefoonbeantwoording
  • In te schrijven bij de Kamer van Koophandel

Reserveer vandaag nog een inschrijfadres bij ons!

Binnen 24 uur een inschrijfadres

Bent u inmiddels ook overtuigd van de vele voordelen? Huur direct via deze website een inschrijfadres bij ADD Business Point. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Informatie kan verkregen worden via telefoonnummer 088-7991100. Wacht niet langer. Geniet ook van de vele voordelen van een inschrijfadres!