Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

Kamer van Koophandel ADD Business PointKamer van Koophandel

Iedere ondernemer krijgt er mee te maken, de Kamer van Koophandel. Vaak is het inschrijven van een onderneming bij de Kamer van Koophandel namelijk verplicht. De naam van het bedrijf wordt, samen met andere informatie zoals het KvK nummer, de branchecode, het adres, de rechtsvorm etc. in de registers van de Kamer van Koophandel gezet. Andere bedrijven of personen kunnen hiermee de (beperkte) bedrijfsgegevens van de onderneming opvragen. Ook informatie als jaarrekeningen, statuten en de historie van een bedrijf kunnen bij de Kamer van Koophandel worden opgevraagd. Hoewel een eenvoudige inschrijving bij de Kamer van Koophandel een onderneming definitief maakt, heeft het uitoefenen van de bedrijfsvoering vaak iets meer om handen.

Wat doet de kamer van koophandel?

De Kamer van Koophandel is er daarom niet alleen voor het formele deel van uw onderneming. U krijgt er ook veel informatie over een goede bedrijfsvoering en het opstarten van een bedrijf. Zo kunt u er met enige regelmaat seminars of webinars volgen over onderwerpen zoals het vinden van financieringen, innovaties en internationaal zakendoen. De Kamer van Koophandel kan u tevens alle kneepjes van het ‘social media vak’ leren. Zo komt u te weten hoe u de hedendaagse hype rondom de diverse social media kunt inzetten om de positie en bereikbaarheid van uw onderneming te vergroten. Daarnaast zet de Kamer van Koophandel zich in voor regiostimulering (het stimuleren van het bedrijfsleven in een bepaalde regio) en het voorlichten van de overheid over diverse zaken aangaande het bedrijfsleven in Nederland.

ADD en de Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel zet niet zomaar elk willekeurig bedrijf in haar registers. Er wordt onder andere gekeken naar de aard van de organisatie en de aangeboden producten of diensten. Zo kan het voorkomen dat de Kamer van Koophandel een bepaalde naam niet passend vindt voor een onderneming. Wanneer de Kamer van Koophandel van mening is dat een naam van een bedrijf een bepaalde verwachting wekt die niet strookt met de bedrijfsvoering en de aangeboden producten of diensten, kan het hiertegen in bezwaar gaan. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk het ‘Virtuele Kantoor’ in te schrijven in de registers. Een virtueel kantoor is eigenlijk hetzelfde als een postadres. Een ondernemer kan met deze dienst zijn post bij één van de ADD kantoren laten onderbrengen. Wel is het mogelijk een ‘Service Kantoor’ in te schrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Dit is namelijk wel kantooroplossing die voldoet aan de eisen van de Kamer. Grote voordeel voor u is dat een Service kantoor veel goedkoper is dan een traditioneel kantoor.  

Kamer van KoophandelMeer informatie

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van de Kamer van Koophandel of wilt u weten wat de Kamer van Koophandel voor u kan betekenen? Kijk dan op www.kvk.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][contact-form-7 id="1571"][vc_video title="Waarom de KvK" width="``123``" height="``456``" link="https://www.youtube.com/watch?v=WMCTgvYq98Q"][/vc_column][/vc_row]