Kamer van Koophandel Update

Dat de KvK niet heel goed met jouw privacy omgaat dat hebben wij je in een eerder blog reeds verteld. Maar ondanks deze constatering bleek het toch niet direct opgelost. Gelukkig is er goed nieuws! Het wordt namelijk moeilijker om jouw gegevens te kopen.

Kvk

Jouw telefoon gegevens niet meer goedkoop te koop bij KVK

Vanaf 8 november 2018 heeft de Kamer van Koophandel besloten de telefoonnummers van eenmanszaken uit de online database te halen. Aldus de berichtgeving op nu.nl.  Goed nieuws want deze telefoongegevens werden massaal opgekocht voor slechts € 0.07 per telefoonnummer. Hiermee wordt een drempel opgeworpen voor alle bedrijven die met jouw data gemakkelijk willen scoren. Feit blijft echter dat voor slechts € 2,30 een uittreksel gekocht kan worden bij de Kamer van Koophandel. Met het aankopen van deze uittreksels krijgt de koper niet alleen je telefoonnummer, maar ook je adres.

Hoe kan je zorgen voor privacy?

Als ondernemer zit je er niet altijd op te wachten dat jouw gegevens op straat liggen. Ook wil je liever niet onnodig gebeld worden op je privé nummer. Daarvoor heeft ADD Business Point een oplossing bedacht. Middels het Service Kantoor kan jij jouw bedrijf vestigen op een professioneel adres van ADD Business Point. Hiermee bescherm jij jouw privacy. Ook kan je kiezen voor een nationaal telefoonnummer. Wanneer je deze ook nog combineert met onze telefoonbeantwoording heb jij geen zorgen meer over alle reclame telefoontjes.

Submit your comment

Post Comment